NEVIĐENA TUGA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Dimitra se srušila posle PRVOG ZALOGAJA, nije joj bilo SPASA! (VIDEO)
Grčka policija, Foto: EPA/SIMELA PANTZARTZI

CELA NACIJA ZAVIJENA U CRNO

NEVIĐENA TUGA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Dimitra se srušila posle PRVOG ZALOGAJA, nije joj bilo SPASA! (VIDEO)

Dimitra (16) je prema rečima njene majke bila u Haniotiju sa drugaricama na odmoru. Izašle su da se zabave u utorak uveče dok su u ranim jutarnjim satima u sredu sele da jedu u restoranu brze hrane

Objavljeno:

Gradić Dautbal kod Soluna potresla je vest o iznenadnoj smrti tinejdžerke koja je preminula na Halkidikiju kad je konzumirala hranu nakon čega je navodno doživela alergijski šok.

Dimitra (16) je prema rečima njene majke bila u Haniotiju sa drugaricama na odmoru. Izašle su da se zabave u utorak uveče dok su u ranim jutarnjim satima u sredu sele da jedu u restoranu brze hrane.

- Moja ćerka je jela hot dog, ali je alergična na mlečne proizvode i uvek je oprezna kad jede vani. Ne znam šta se tačno dogodilo i da li je u tome što je konzumirala bilo mleka - rekla je majka i dodala da se devojčica srušila čim je jela.

Jedna njena drugarica odmah je otrčala u smeštaj u kome su boravili kako bi šesnaestogodišnjakinji donela lekove dok su ostali prisutni istovremeno pozvali hitnu pomoć. Majka tvrdi da je ekipa Hitne pomoći stigla tek posle 45

- Izgleda da je moja devojčica doživela alergijski šok i da je preminula. Bila je najlepše dete i umrla je sa samo 16 godina. U domu zdravlja su dva puta pokušavali da je vrate. Moja devojka je bila anđeo. Ne znam zašto je hitna kasnila. Nema saobraćaja u 5 ujutru da bi se kasnilo - navodi majka nesrećne devojčice.

Lokalni mediji navode da je tinejdžerka poslednjih nekoliko godina uzimala lekove jer je patila od epileptičnih napada.

Na sahrani preminule tinejdžerke zabeležene su potresne scene.

Telo devojčice preneto je u Crkvu Svetog Atanasija Paleokastra u Solunu u pratnji najbližih i prijatelja. Otac i majka šesnaestogodišnjakinje ne mogu da veruju kakva tragedija je zadesila njihovu porodicu. Dimitrine drugarice i drugarice iz razreda su od rane zore u crkvi i čekaju da se oproste i isprate tinejdžerku poslednji put.

Morala je da interveniše i ekipa hitne pomoći pošto su se majka i šesnaestogodišnja sestra onesvestile u crkvi.

Bonus video:

07:08

PREMINULA MI JE NA RUKAMA, MOJA LJUBIMICA! Izvorinka Milošević samo što je oženila sina PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI

(Espreso/Protothema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.