OVAKVU PROSIDBU JOŠ NISTE VIDELI, RETKO ŠTA MOŽE OVO DA NADMAŠI: Suze će vam same KRENUTI, nećete ostati RAVNODUŠNI
Prosidba, Foto: Printscreen/Tik Tok/hannahschibicreations

ljubav

OVAKVU PROSIDBU JOŠ NISTE VIDELI, RETKO ŠTA MOŽE OVO DA NADMAŠI: Suze će vam same KRENUTI, nećete ostati RAVNODUŠNI

Na snimku se vidi kako neimenovani muškarac kleči na jedno koleno i traži ruku svoje devojke Emili

Objavljeno:

Emotivan video muškarca koji je zaprosio svoju devojku sa zvukom njenog pokojnog oca koji mu daje blagoslov samo nekoliko dana pre smrti postao je viralan i pregledan je skoro 16 miliona puta na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku se vidi kako neimenovani muškarac kleči na jedno koleno i traži ruku svoje devojke Emili. Poklonio joj je verenički prsten dok je sa televizije dopirao glas njenog oca, dajući dozvolu mladiću da oženi njegovu ćerku. Buduća mlada je bila dirnuta.

"Sine, imaš moju dozvolu onoliko koliko ti mogu dati za ovo kratko vreme koje mi je ostalo na ovom svetu. Znam da voliš Emili i da ćeš se brinuti o njoj. Bog te blagoslovio i imaš moj blagoslov", rekao je otac. Emili je briznula u plač kada je čula glas.

@hannahschibicreations Her dad passed away but he was still able to get his blessing ? #viral #proposal #couplegoals #hearttouching @Reclip ♬ original sound - Hannah Schibi

Ljudi pišu: Najbolji predlog ikada

"Znao sam koliko ti je važno da dobijem dozvolu tvog oca i uspeo sam pre samo nekoliko dana. Hoćeš li se udati za mene?" upitao je mladić Emili, a ona je u suzama rekla: „Da. Par se tada zagrlio. Video je pokrenuo ljude na internetu.

„To je to. Kapa dole, ovo je najbolji predlog ikad. Ništa ne može da ga nadmaši“, „Plačem“, „Ovo je lepo, svaka čast“, ​​„Kakav dobar čovek“, samo su neki od komentara ispod pošta.

Bonus video:

00:10

TAKO MI PRIJA BURMA NA TVOJOJ RUCI! Ša i Tara provociraju, reper joj ljubi ruku i ISMEVA bivšu suprugu?!

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.