PRISTALA NA ZAJEDNIČKI ŽIVOT U PUNOJ KUĆI PA SE GORKO POKAJALA: Trpi užasne stvari samo da bi uštedeli!
Svekrva, Foto: Profimedia

ispovest

PRISTALA NA ZAJEDNIČKI ŽIVOT U PUNOJ KUĆI PA SE GORKO POKAJALA: Trpi užasne stvari samo da bi uštedeli!

Ne mogu još jednu godinu ovako da živim

Objavljeno:

Pre godinu dana smo se iz iznajmljenog stana preselili kod njegovih roditelja kako bismo mogli polako da počnemo da štedimo za svadbu koju planiramo u leto 2024. U početku je sve bilo dobro jer imamo svoju sobu i odvojeno kupatilo, ali su međusobni odnosi s vremenom postali napeti, a najgore je što više toliko ni ne štedimo jer često uveče izađemo samo kako bismo malo vremena proveli sami, požalila se 24-godišnja devojka anonimno u pismu terapeutkinji i kolumnistkinji Mirror-a, Kolin.

Njegov mlađi brat, koji ima 18 godina, kaže, takođe još uvek živi kod roditelja, a često kući dovede i svoje prijatelje, tako da je kuća uvek puna. Zbog svega toga im, smatra, pati i seksualni život jer su, kaže, uvek kad imaju seks svesni da moraju da budu tihi i brzo završe, što nije nimalo romantično...

"Oboje puno radimo, tako da samo večeri provodimo sa svima u kući, a ako odemo u našu sobu, ili njegova mama kuca na vrata nudeći kafu ili hranu, ili se njegov nezreli brat šali da sigurno idemo da imamo seks i govori nam da ne zaboravimo da zaključamo vrata, što je samo po sebi neprijatno", kaže ova devojka, te dodaje:

"Ne mogu još jednu godinu ovako da živim i brinem koliko to utiče na naš odnos, ali pomisao na ponovno plaćanje stanarine i nedostatak novca takođe je zabrinjavajuća. Imate li kakav savet", pitala je.

Svekrva
foto: Profimedia

"Ja vam savetujem da novac koji uštedite iskoristite za učešće za svoj stan, a smanjite broj gostiju na venčanju. Želite li da se stvarno vratite s medenog meseca i da još uvek živite sa svekrvom i svekrvom, i imati iste probleme?", pitala je.

"Ono što je važno je vaš zajednički život, a ne veliko i otmeno venčanje. Možete da imate lepo i značajno venčanje bez trošenja bogatstva, a ono što je stvarno romantično jeste imati ključ od sopstvenog doma u kojem ćete započeti zajednički bračni život, umesto da sve do zadnjeg centa potrošite na druge ljude", poručila je Kolin.

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.