OVO JE LEPA MARTA KOJOJ JE BERLUSKONI OSTAVIO 100 MILIONA EVRA: Nije mogao da joj ODOLI, sa njom je ostao do KRAJA
Marta Fascina, Foto: Mairo Cinquetti/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

sve za ljubav

OVO JE LEPA MARTA KOJOJ JE BERLUSKONI OSTAVIO 100 MILIONA EVRA: Nije mogao da joj ODOLI, sa njom je ostao do KRAJA

Testament napisan rukom u žutoj beležnici i potpisan 2. oktobra prošle godine, najviše je obradovao Martu Fascinu

Objavljeno:

Bivši premijer Italije, medijski mogul i vlasnik fudbalskog kluba Milan, svoje enormno bogatstvo, čija se vrednost, u trenutku njegove smrti, 12. juna, procenila na sedam milijardi dolara, podelio je svoju imovinu na svoje najbliže. Svojoj 53 godine mlađoj partnerki, Marti Fascini ostavio je 100 miliona evra. Trideset miliona je ostavio svom savetniku, bivšem senatoru i prijatelju Marselu Del‘Utriju, a sto miliona nasledio je i Berluskonijev mlađi brat Paolo.

Dvoje najstarije djece, Marina i Pjer Silvio dobili su 53 odsto vlasništva u kompaniji „Fininvest“, raspoređeno na dva jednaka dela, dok se ostatak u jednakim delovima deli između njegovo troje preostale dece Barbare, Eleonore i Luiđija.

Marta Fascina, Silvio Berluskoni
foto: Maurizio Brambatti / Zuma Press / Profimedia

Testament napisan rukom u žutoj beležnici i potpisan 2. oktobra prošle godine, najviše je obradovao Martu Fascinu. Poslovna pratnja Silviju Berluskoniju postala je pre tri godine, kad ju je portparolka stranke „Forza Italia“ u službenom saoštenju oslovila kao nova partnerka i službena pratnja svog stranačkog šefa.

Ali, vezu su započeli pre toga, jer je Fascina upravo Berluskonijevom intervencijom zaslužila mesto na stranačkoj listi koje joj je omogućilo da postane parlamentarna zastupnica. Premda ih je delilo više od pola veka razlike u godinama, ovaj ljubavni dvojac u javnosti nije krio koliko jedan drugome znače, pa su se na ulici i u restoranima ponašali poput zaljubljenih golupčića.

Marta Fascina
foto: Flavio Lo Scalzo / Universal images group / Profimedia

Često su putovali Berluskonijevim privatnim avionom i helikopterom, a Marta je svuda sa sobom vodila svoja dva bela bišona od kojih se nije razdvaja ni na parlamentarnim sednicama. Fascina je rođena 9. januara 1990. u Melito di Porto Salvu, a diplomirala je književnost na Univerzitetu Sapienca u Rimu, piše Gloria.hr.

Marta Fascina
foto: Mairo Cinquetti/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na fakultetu se politički angažovala u stranci „Forza Italia“, a Berluskoni nije odoleo njenoj mladosti i lepoti. Zbog Marte je prekinuo vezu sa svojom prethodnom verenicom Frančeskom Paskal, a iz brakova s Karlom dal’Oglio i glumicom Veronikom Lario dobio je petero dece i 13 unučadi.

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.