OVA ZANOSNA CRNKA ZARAĐUJE VRTOGLAVE SUME NOVCA: Lepotica dovodi zabave do USIJANJA, ima TELO kao iz SNOVA (FOTO)
Pamela Tripin, Foto: Printscreen/Instagram/pambetrippin

lepotica

OVA ZANOSNA CRNKA ZARAĐUJE VRTOGLAVE SUME NOVCA: Lepotica dovodi zabave do USIJANJA, ima TELO kao iz SNOVA (FOTO)

Pamela Tripin jedna je od najpopularnijih devojka za zabavu a lepota je uslov za ovaj posao

Objavljeno:

Pamela Tripin iz SAD prošla je period transformacije i sada radi kao devojka za zabave. Kako je objasnila dobro je plaćena da bi svojim prisustvom ulepšala neku manifestaciju. Od nje se očekuje da bude lepa i uvek doterana i da svojim prisustvom celom događaju da posebnu čar. Pamela atmosferu na žurkama uvek dovede do usijanja i jedna je od najpopularnijih devojaka za zabavu u Americi.

Međutim, njen život nije oduvek bio glamurozan, jer je imala veliki problem sa samopouzdanjem i težinom. Rešila je da se posveti sebi i to je urodilo plodom.

- Kada vam kažem da sam promenila svoj život iz korena ozbiljna sam. Prestala sam da pijem, smršala sam i operisala nos. Prošla sam kroz period transformacije i sada uživam u životu i svom izgledu - rekla je Pamela za "Dejli Star".

Ona je otkrila da je od malena želela da se bavi modom i da bude deo džet seta, iako joj je to izgledalo nedostižno.

- Odrasla sam u Kaliforniji gde sam još kao dete gledala glamurozan svet oko sebe i mislila sam da nikada neću biti deo toga. Međutim, moj život se okrenuo za 180 stepeni kao što možete da vidite. Iza mog uspeha stoji trud, veliki rad, ništa nije došlo preko noći - rekla je Pamela.

Ovo nije njen posao iz snova, ali može da se igra sa svojim ulogama što je dodatno zabavlja.

- Ovo nije moj posao iz snova, ali je zabavan. Mogu da budem kreativna i da radim šta želim sa svojom odećom. Ja sam kao princeza koju ljudi iznamljuju za rođendanske zabave za decu, samo što sam ja princeza za odrasle. Šta ću biti zavisi od prilike, mogu da budem kaubojka, ili Džesika Rebit. Osim lepote potrebno je da budem i vešta glumica - objasnila je ova lepotica.

Nije lak posao

Kako ističe Pamela, njen posao nije lak i devojke moraju da izgledaju vrhunski. Njihov posao je da učestvuju na raznim događajima kao što su poker turniri ili otvaranje kluba i restorana. Druže se sa gostima i posvećuju im svoje vreme da bi se oni osećali lepo. Posao kao posao zahteva mnogo energije i ulaganja tako da nije ni malo lak kako mnogi misle - rekla je ova devojka za zabavu.

Iako Pamela ne može da otkrije koliko zarađuje od svog posla, ova lepa brineta je rekla da ima novca dovoljno za udoban život.

Prema informacijama američkih medija devojke za zabavu zarađuju oko 90 evra na sat, što znači da je njihova zarada oko 450 evra za noć ukoliko radi puno radno vreme.

- Ono što želim da pokažem devojkama jeste da je važno da imaju samopouzadnje i da rade na sebi u svakom smislu. Kada imaju dovoljno vere u sebe sve je moguće, a tako se ostvario i moj san iz detinjstva da budem deo džet seta - rekla je ona.

Kako je objasnila Pamela, pored posla devojke za zabavu ima dovoljno vremena da se posveti društvenim mrežama gde predstavlja svoj glamurozan život.

- Društvene mreže su sporedne za mene, to nije jedina stvar po kojoj želim da budem poznata. Međutim, moj život zanima ljude - rekla je ona.

Pamela bi svoj posao preporučila svakoj devojci, ali da mora da vodi računa o tome ko stoji iza nje, jer može da upadne u nevolju.

- Devojka mora da vodi računa o svojoj bezbednosti i bilo bi dobro da potpiše ugovor sa agencijom koja će joj dati garanciju da će biti zaštićena. Ovo ja zaista zabavan posao, gde možete da upoznate mnogo ljudi,. tako da samo napred - zaključuje Pamela.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.