PRVA DAMA AMERIKE U SENCI: Da li ste se zapitali ko je zapravo ona?
Foto: Reuters

MELANIJA SE KRIJE OD JAVNOSTI

PRVA DAMA AMERIKE U SENCI: Da li ste se zapitali ko je zapravo ona?

Nova prva dama SAD svojem poslu pristupa vidljivo ćutljiva i sudržana, jedva prisutna u javnosti
Objavljeno:

Vašington post opisuje Melaniju kao "Roršahov test u Labutin cipelama". Hvale je oni koji u njenom enigmatičnom pogledu vide elegantnu, odgovornu majku u novoj ulozi prve dame; sažaljevaju je oni koji je zamišljaju kao nesrećnu zarobljenicu predsednika čije potkrovlje pretvoreno u zatvor porezne obveznike košta sumanute svote; a preziru je oni koju je vide kao glavnu pomagačicu svog muža, koja prihvata njegove glasne seksističke i anti-imigrantske stavove, prenosi pisanje američkog lista zagrebački "Jutarnji list".

foto: Reuters

- Melanija Tramp je ružna iznutra koliko je lepa spolja - pisao je seks-kolumnista i aktivista za prava homoseksualaca Den Sevidž. Napao je 'levičare' koji je 'vide kao figuru vrednu saosećanja - lepu princezu u tornju koju je zarobilo narandžasto čudovište'.

Na svakom od njenih retkih pojavljivanja ne otkriva skoro ništa o sebi - uvek istog, zaleđenog osmeha. Jedino menja haljine - jedan dan crna Ralf Loren, drugi dan crvena Živanši. Njene objave na Fejsbuku ukazuju na usamljenost, afotografije su obično bez ljudi, i snimane kroz staklo - ili kroz prozor automobila ili stana - kao da je njena perspektiva iz unutrašnjosti luksuznog akvarijuma, piše "WP".

- Letnja kiša u Njujorku, piše ispod fotografije prozora prekrivenog sitnim kapljicama s pogledom na Central park.

- Vožnja između nebodera, piše ispod fotografije koja gleda na nadvisujuće staklene tornjeve okružene oblacima.

- Ćao! Idem u #letnju rezidenciju, piše uz selfi iz kupatila. Bez osmeha, njene oči skrivene su iza sunčanih naočara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.