OTIŠLA DA SE ISTETOVIRA, A ONO ŠTO JE USLEDILO NIJE MOGLA NI DA NASLUTI: Život joj se iz korena PROMENIO (VIDEO)
Olivija Džonson i Kajl, Foto: Printscreen/Instagram/k.jhnsn_

LJUBAV NA PRVI POGLED

OTIŠLA DA SE ISTETOVIRA, A ONO ŠTO JE USLEDILO NIJE MOGLA NI DA NASLUTI: Život joj se iz korena PROMENIO (VIDEO)

Od prvog dana od kada su se upoznali ovo dvoje je nerazdvojno, a tako je je već četvrtu godinu

Objavljeno:

Netipična ljubavna priča je upravo ono što je spojilo par iz Ontarija u Kanadi, Oliviju Džonson (29) i Kajla (31). Ova žena je toliko patila zbog smrti svog dede da je odlučila da tetovažu posveti upravo njemu. Posle mnogo razmišljanja rešila je da na ruci istetovira reči "Polako" ("Take it easy"). Salona za tetoviranje ima mnogo, ali sudbina je umešala prste tako da je krajem 2019. godine Džonsonova kročila u salon u kome je Kajli bio taj koji je trebalo da je istetovira.

- BIla je to ljubav na prvi pogled. Kao da sam znala da će on biti ljubav mog života. Budući da je to njegov tatu salon, nije mi naplatio tetovažu. Bilo mi je pomalo neprijatno, a tu je bila i želja da ga vidim ponovo. Nekoliko dana od tetoviranja pozvala sam ga da mu se zahvalim i da ga pitam da izađemo, tako je sve počelo - objašnjava ova dama, a piše Metro.

Od prvog dana od kada su se upoznali ovo dvoje je nerazdvojno, a tako je je već četvrtu godinu. Sve je u početku počelo nakon 4 meseca veze.

- Bili smo na letovanju u Meksiku kada me je Kajl posle 4 meseca veze tamo zaprosio. Naravno da sam pristala. Odmah smo počeli da živimo zajedno i da realizujemo planove oko venčanja. Budući da su Bijonse i njen suprug Džej Zi umesto burmi istetovirali prstenje, to sam poželela i ja. Znam da Kajl radi u salonu i da bi mu pravi prsten pravio problem zbog rukavica i svega. Tako smo se odlučili da istetoviramo umesto burme inicijale jedno-drugog. Ja sam tako dobila K umesto burme, dok je on na domalom prstu dobio stilizovano O. Nismo želeli da istetoviramo tek prsten, već isključivo međusobne inicijale - objasnila je Olivija.

Ovaj par živi najlepši žeo njihovih života, a zajedno rade u salonu za tetoviranje, budući da je to bila ljubav koja ih je spojila.

- Otvorili smo zajednički salon The Hive Tattoo & Co i imamo neke od stalnih mušterija. Oboje imamo tetovaže pčela na ušima koje simbolizuju naš salon. Moji roditelji proslavlajju 36. godišnjicu braka. Inspirisani našim tetovažama, i oni iako su u poodmaklim godinama žele da se istetoviraju povodom tog specijalnog dana. Kajl i ja mislimo koliko je to divno i nadamo se da ćemo i mi na sličan način proslaviti i našu godišnjicu posle 36 godina braka - rekla je Olivija.

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.