ISPOVEST MAJKE ČIJEG SINA JE UBIO POLICAJAC ĆE VAS OSTAVITI U SUZAMA: Ovo je poslednje što joj je REKAO (VIDEO)
Policija, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Ohana

užasno

ISPOVEST MAJKE ČIJEG SINA JE UBIO POLICAJAC ĆE VAS OSTAVITI U SUZAMA: Ovo je poslednje što joj je REKAO (VIDEO)

Majka tinejdžera obratila se u lajvu na Instagramu

Objavljeno:

Neredi su večeras izbili u predgrađu Pariza kada je policajac optužen da je hladnokrvno pogubio tinejdžera nakon što mu je rekao: "Zabiću ti metak u glavu".

Policajac koji je osumnjičen za ubistvo je u međuvremenu uhapšen, a istraga još uvek traje.

Majka tinejdžera obratila se u lajvu na Instagramu preko naloga sestre Adame Traore, koju su 2016. godine ubila tri policajca.

"Sine moj, ti si mi bio sve. Izgubila sam dete od 17 godina. Oduzeli su mi moju bebu, trebala mu je majka", rekla je ona.

Majka je zatim otkrila šta joj je sin poslednje ispričao kada je otišao iz kuće.

"Jutros mi je dao veliki poljubac i rekao mi je da me voli i da se čuvam. Sat vremena kasnije su mi javili da mi je sin ubijen. Šta ja sad da radim", rekla je ona u lajvu.

Ona je zatim rekla da joj je sin bio sve.

"Žao mi je, imam samo njega. Bio mi je najbolji prijatelj", rekla je ona u suzama.

Vlasnica Instagram profila preko kog se uključila joj je zatim rekla da je cela Francuska uz nju.

Ubistvo je snimljeno u Nanteru, zapadno od francuske prestonice, ranije danas nakon što je rečeno da je mladić, koji je poreklom iz Alžira, prekršio saobraćajna pravila. Žrtva je ubrzo identifikovana kao Nael M. 17-godišnji vozač dostavljača.

Tužioci su u međuvremenu potvrdili da se protiv neimenovanog policajca odgovornog za pucnjavu vodi istraga za „ubistvo“. Žrtva, identifikovana kao Nael M. je preminula je juče posle 9 sati, nakon što je na njega pucano pola sata ranije.

Na snimku koji se širi mrežama vidi se kako automobil prvobitno stoji, sa otvorenim krovom, pre nego što je krenuo napred kada policajac, koji nosi zaštitni šlem, preti vozaču smrću. Kada se vozač ponovo pokrenuo, policajac puca iz neposredne blizine i pogađa ga u grudi.

Gradonačelnik Nantera Patrik Džeri rekao je da je "šokiran" video snimcima i preneo je "iskreno saučešće dečakovoj majci".

Nakon što je u javnost isplivao snimak ubistva, u Parizu su počeli protesti na ulicama koji su trajali dugo u noć, a uhapšeno je najmanje 20 osoba.

Policija je suzavcem pokušala da rastera manje grupe koje su počele da prave nered.

Iako se posle 3 ujutru situacija malo smirila, tenzije su se nastavile, a protesti su se proširili i na druge delove Pariza.

Bonus video:

04:19

UBISTVO FRANCUSKA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.