ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK ANASTASIJE PRE UBISTVA: Ovo su kamere UHVATILE, posle toga je usledio HOROR (VIDEO)
Anastasija Rubinska, Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

TUGA

ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK ANASTASIJE PRE UBISTVA: Ovo su kamere UHVATILE, posle toga je usledio HOROR (VIDEO)

Anastasija je nestala 12. juna, posle šest dana potrage pronađena je umotana u kese za đubre i pokrivena granjem, na njivi na Kosu

Objavljeno:

Na videlo je isplivao još jedan video snimak u vezi sa slučajem ubistva 27-godišnje devojke iz Poljske Anastasije na grčkom ostrvu Kos. U ovom slučaju, radi se o snimku na kom je, najverovatnije, Anastasija poslednji put viđena živa.

Konkretno, prema grčkoj državnoj televiziji (ERT), na snimku o kojem je reč, 32-godišnji muškarac iz Bangladeša i 27-godišnja devojka iz Poljske mogu se videti kako voze njegov motocikl u ponedeljak, 12. juna uveče.

Sat na kameri pokazuje 00:08:16 u utorak, ali prema rečima vlasnika kuće sat ide unapred jedan sat i devet minuta, što znači da je stvarno vreme kada su napustili kuću Bangaladešanina 22.59 u ponedeljak uveče.

Istovremeno, na drugom snimku, dva dana nakon zločina, vidi se 32-godišnji Bangladešanin kako prolazi pored iste kamere, kako ide ka mestu gde je navodno izvršeno ubistvo 27-godišnjakinje i vraća se posle jedanaest minuta.

Nakon što je priznao zločin, Bangladešaninu je određen pritvor.

Podsetimo, Anastasija je nestala 12. juna. Posle šest dana potrage pronađena je umotana u kese za đubre i pokrivena granjem, na njivi na Kosu. Bilo je to ostrvo na kom je izabrala da radi ovog leta sa svojim partnerom Mihalom Slivinskim, mladićem s kojim je bila od svoje 18. godine.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

Telo nesrećne Anastasije bilo je u poodmakloj raspadanju i pronađeno je umotano u čaršav, u dve kese za đubre, "sakriveno" ispod granja i trave iza jednog žbunja. Žrtva je imala lisice na rukama, njeno golo telo imalo je modrice i povredu glave, dok je mrtvozornik Panajotis Kotrekospo utvrdio da se radi o gušenju i nasilnoj smrti davljenjem, za koje se do sada ne zna da li je došlo do užeta ili od ruke.

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.