MAJKA SEDMORO DECE IZGLEDA BRUTALNO: Ima 48 godina, a kad je vide muškarcima OTPADNU VILICE, bukvalno GORI (VIDEO)
Džesika Enslou i ćerke, Foto: PrintScreen/ TikTok/ jessicaenslow

vau!

MAJKA SEDMORO DECE IZGLEDA BRUTALNO: Ima 48 godina, a kad je vide muškarcima OTPADNU VILICE, bukvalno GORI (VIDEO)

Mnogi su primetili i koliko dobro ova žena izgleda u svojoj 48. godini

Objavljeno: 22:29h

Džesika Enslou je majka sedmoro dece koja aktivno deli svoje šminkerske savete na društvenim mrežama, ali ljudi su bili još više zainteresovani da otkriju tajnu njene mladolikosti u 48. godini.

Na svom "TikTok" nalogu, Džesika koristi priliku da priča o porodičnom životu i lepoti, a nedavno je odlučila da podeli svoju rutinu nege kože i proizvode koje koristi kako bi održala blistav ten.

U svom video snimku, Džesika je sa entuzijazmom pokazala preparate koje redovno koristi za hidrataciju kože i postizanje sjaja. Spomenula je kreme koje pružaju dubinsku hidrataciju, kao i tonirane hijaluronske serume koji dodaju sjaj koži.

Dok su mnogi bili impresionirani njenim tutorijalom o šminkanju, mnogi su primetili i koliko dobro ova žena izgleda u svojoj 48. godini.

"Kako je moguće da izgledaš tako mladoliko sa 48 godina? Trebam tvoju rutinu nege kože!" pitala je jedna korisnica koja je ostala zadivljena.

Džesikin izgled i njena tajna mladolikosti privukli su pažnju mnogih, dok je njena otvorenost u deljenju saveta o nezi kože pokazala da lepota i samopouzdanje ne poznaju godine. Njena priča je podsetnik da je briga o sebi i nezi kože važna u svim životnim fazama i da je moguće izgledati i osećati se dobro bez obzira na godine.

Bonus video:

01:32

ZGODNA PEVAČICA OTKINULA NA OŽENJENOG KOLEGU! Splet okolnosti koji će vas ostaviti bez teksta: Najveće tajne sa estrade

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.