ZA OVIM APOLONOM UZDIŠU I ŽENE I MUŠKARCI, PUCA KAKO IZGLEDA: Kad čujete koje je GODIŠTE neće vam BITI DOBRO (FOTO)
Mladoliki fotograf, Foto: Printscreen/Instagram/chuando_chuandoandfrey

VAU!

ZA OVIM APOLONOM UZDIŠU I ŽENE I MUŠKARCI, PUCA KAKO IZGLEDA: Kad čujete koje je GODIŠTE neće vam BITI DOBRO (FOTO)

Mnogi misle da se fotograf u nekom trenutku podvrgao plastičnim operacijama

Objavljeno:

Čuando Ten iz Singapura stekao je veliku popularnost zahvaljujući portretima drugih. Na Instagramu ga prati više od milion ljudi, dobija komplimente i od muškaraca i od žena, ali malo ko zna koliko ima godina. Izgleda mladoliko, zbog čega se često upoznaje sa znatno mlađim osobama koje misle da su vršnjaci.

Čuando je rođen 1967. godine. Danas 56-godišnjak koji obožava portrete, a ranije model i pop pevač. Pevačka karijera nije dugo trajala, zbog čega se Ten okrenuo fotografiji. U intervjuu, fotograf je ispričao: "Pokrenuo sam profil na Instagramu jer su mi neki prijatelji rekli da bi klijenti ovih dana želeli da znaju koliko ljudi prati njihovog fotografa. Kako bih začinio svoj profil, objavio sam nekoliko fotografija na kojima sam podelio svoja razmišljanja u opisima".

Pratioci stalno ističu da Čuando ne izgleda kao da ima 56 godina. Zato su se pojavila raznorazna nagađanja - dok su pojedini prepisivali genetici, drugi su rekli da su za njegov izgled zaduženi čist vazduh u Singapuru i hrana. Čuando smatra da ono što jedemo predstavlja zdravstveno stanje i izgled.

Kako kaže, 70 odsto zavisi od hrane koju jedemo, a 30 odsto od fizičke aktivnosti. Otkriva da svako jutro započinje sa šest kuvanih jaja sa samo dva žumanceta, zbog holesterola. Uz to popije čašu mleka, a u doručak ponekad doda avokado i borovnice. Smatra da je to odličina količina proteina i energije za početak dana.

Ostali obroci sastoje se od piletine i pirinča, povrća sa žara i supe. Njegova najslabija tačka je sladoled, zbog čega mu se prepušta u prvoj polovini dana. Kafu i čaj izbegava, a umesto toga pije veću količinu vode. Kada su treninzi u pitanju, trudi se da ih ima četiri puta nedeljno. Nakon treninga snage ide na kardio, a umesto trčanja bira brzi hod. Takođe, Čuando obožava plivanje za koje odvaja večernje sate.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/chuando_chuandoandfrey

Mnogi misle da se fotograf u nekom trenutku podvrgao plastičnim operacijama. "Imam osetljivu kožu i zato svakodnevno koristim samo dve stvari - gel za pranje lica i hidratantnu kremu", rekao je Čuando i priznao da farba kosu jer ima sede. Obavezno leže sat vremena pre ponoći, jer je uveren da kasni odlazak u krevet ne doprinosi zdravlju. Osim toga, trudi da se ne jede pet sati pre odlaska na spavanje.

"Pomalo osećam pritisak zbog pitanja o izgledu. Duboko u sebi, znam da nisam mlad. Ja starim. Zato neću da odajem utisak da sam zauvek mlad. Znam da svi žele prečicu ili tajnu kako da očuvaju svoju mladost, ali nije sve tako savršeno. Lagao bih kad bih rekao da ja nisam želeo to da znam, ali starenje je nešto što ne možete da izbegnete", rekao je fotograf.

Bonus video:

01:24

MODNI FOTOGRAF JE SLIKAO VODITELJKU USRED EMISIJE! Otkrio trikove za lepši izgled, ALI JEDNA STVAR JE NAJVAŽNIJA!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.