ŽENA PALA SA MERDEVINA, SIN GLEDAO JEZIVU SCENU: Od njegove REAKCIJE ćete ZANEMETI, me biste VEROVALI da ne VIDITE!
Pad sa merdevina, Foto: Printscreen/TikTok/kiltay29

kakva reakcija!

ŽENA PALA SA MERDEVINA, SIN GLEDAO JEZIVU SCENU: Od njegove REAKCIJE ćete ZANEMETI, me biste VEROVALI da ne VIDITE!

Dok je renovirala garažu došlo je do incidenta i umalo se nije kobno završilo

Objavljeno:

Nekada žene preuzimaju velike poslove na sebe, verujući čvrsto da ih mogu odraditi. Kada je neka pomoć na dohvat ruke onda je lakše, međutim, dešavaju se nepredviđene situacije kada ne znamo šta nas može snaći, a nikoga nema na vidiku. Tada može biti nezgodno.

U jednoj sličnoj situaciji našla se nepoznata žena koja je, pretpostavlja se, uređivala garažu koristeći merdevine. U jednom trenutku one su se nekako izmigoljile i pale pod njenim gubitkom ravnoteže na zemlju. U narednom trenutku žena se našla da visi u vazduhu držeći se čvrsto za ivice, pretpostavlja se, garažnih vrata.

Bespomoćna žena nije znala šta da radi u tom trenutku jer je bila prilično visoko od tla. Kada video šta se dešava, dotrčao je njen mali sin koji je sve posmatrao iza pa je pokušao da majci priskoči u pomoć. Dečak je pažljivo malo po malo uspeo da podigne merdevine i da ih primakne majci ispod nogu kako bi se ona uspravila i konačno bila stabilna.

U objavi koja je okačena na TikToku je pisalo "možeš da uradiš sve što želiš" a većina je prokomentarisala kako je žena snalažljiva i da bi se dočekala na nogama čak i da dečak nije pomogao. Ipak, većina je njegov potez okarakterisala kao nešto "doraslo odraslog čoveka".

- Bog neka blagoslovi malog heroja -

- Tako je hrabar -

- To je moć koju dobija svaki sin u ovakvim situacijama -

- Kakav inteligentan dečak -

- Ovaj dečak ima veliku snagu i sigurnost već od sada - komentarisali su korisnici mreže.

Iako su neki tvrdili da je majka mogla da padne i da se povredi, drugi su na ovo gledali sa malim podsmevanjem, rekavši kako nije bila visoko i da je mogla da se dočeka na nogama. Ipak, glavni lik i heroj u celoj situaciji bio je dečak , koji je pokazao pribranost i sigurnost u sebe sve vreme, voljan i spreman da majci pomogne.

Neki od komentara su bili da će dečak izrasti u pravog muškarca na kojeg se svako može osloniti, jer bi druga deca u toj situaciji verovatno bila obuzeta strahom. Majka je na kraju uspela nogama da dogura merdevine do sebe kako bi bila stabilna i na sreću sve se završilo pozitivnim ishodom, a dečak je mnogima dao lekciju kako treba pomoći i pre svega biti siguran u sebe i svoju snagu.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.