UŠAO SKROZ GO U RADNJU, A NIKO NIŠTA NIJE PRIMETIO: Zanemećete kad vidite ŠTA JE URADIO, da li je ovo REALNO? VIDEO
bloger, Foto: Printscreen/Instagram/topperguild

BODY ART

UŠAO SKROZ GO U RADNJU, A NIKO NIŠTA NIJE PRIMETIO: Zanemećete kad vidite ŠTA JE URADIO, da li je ovo REALNO? VIDEO

Poznati bloger koji je navikao da nasmejava svoje pratioce sada je otišao korak dalje jer se odlučio na korišćenje veštine bodi arta i time prevazišao i samog sebe.

Objavljeno:

Bodi art (Body Art) je nastao kao fenomen 60-ih godina prošlog veka. S druge strane, bodi pejnting (Body painting) je oblik bodi arta koji podrazumeva da se umetnička dela slikaju direktno na ljudskoj koži. Za razliku od tetovaža i drugih oblika bodi arta, slikanje tela je privremeno - traje nekoliko sati ili ponekad i do nekoliko nedelja (u slučaju "tetovaže kanom“ traje oko dve nedelje). Slikanje u velikim razmerama ili slikanje celog tela češće se naziva "oslikavanjem tela."

S obzirom na to da se nalazimo u eri ekspanzije šminke i lepote, i sve nam je lako dostupno, bodi art nije više rezervisan samo za modne revije, glumce i za potrebe nekog većeg snimanja ili performansa, već svaki pojedinac može da oslika svoje telo kako želi. Tom trendu, naravno, nisu odolele ni mnoge poznate ličnosti, među kojima se posebno istakla starleta Kim Kardašijan.

Jedan od korisnika društvene mreže Instagram, inače i bloger koji neretko svoje pratioce iznenađuje i nasmejava različitim sadržajima, odlučio se da isproba veštinu bodi arta i to tako što se skinuo samo u donji veš i dozvolio da mu umetnica iscrta majicu i pantalone.

Nakon što je ona to učinila mladić je takav izašao u javnost i posetio jedan restoran, želeći da vidi da li će bilo ko da primeti da je on zapravo potpuno nag.

Nag ušao u restoran
foto: Printscreen/Instagram/topperguild

Video koji je postavio početkom ovog meseca sakupio je više od 500.000 lajkova, oko 2.000 šerova i isto toliko komentara i automatski postao viralan. Ljudi su se oduševili tim momkom, njegovom hrabrošću i inovativnošću, naglasivši da bi retko ko bi imao hrabrosti da uradi nešto slično.

"Da li si nosio donji veš", "Svi su primetili, ali su ignorisali", "Idi na sledeći nivo: baz majice i donjeg veša", "O, moj Bože", samo su neki od komentara na njegov video-zapis.

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.