TRANSFORMACIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE: Ne prepoznaju je na ULICI, sad je FATALNA PLAVUŠA, izgleda kao BOMBA (FOTO)
Kiva Vajt, Foto: Printscreen/TikTok

lepota i zdravlje

TRANSFORMACIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE: Ne prepoznaju je na ULICI, sad je FATALNA PLAVUŠA, izgleda kao BOMBA (FOTO)

Osećala sam se bezvredno, odvratno i iskreno sam mrzila svaki deo sebe, kaže ona

Objavljeno:

Mama i influenserka Kiva Vajt (26) promenila je način života i prestala unositi 10.000 kalorija dnevno nakon operacije želudačnog bajpasa pre devet meseci. Njena transformacija ostavila je mnoge ljude bez teksta, piše Daily Star.

Njen dvostruki podbradak, koji je toliko mrzila, je nestao, a ona je na društvenim mrežama otkrila svoju neverovatnu transformaciju.

Kiva se pre operacije osećala bezvrednom i žudela je za boljim kvalitetom života. Podstaknuta četvorogodišnjim sinom Tobijem, odlučila je da ode na operaciju želudačnog bajpasa kako bi uklonila više od 40 kilograma sala.

"Jela sam oko 10.000 kalorija dnevno. Osećala sam se bezvredno, odvratno i iskreno sam mrzila svaki deo sebe. Nisam želela da napustim svoju kuću jer me je bio sramota kako izgledam, moje mentalno zdravlje je naglo palo“, rekla je.

Kiva Vajt
foto: Printscreen/TikTok

Nakon nedavnog putovanja u Tursku u septrembru prošle godine, Kiva je objavila video svoje neverovatne transformacije. Otkrivši svoja stvarna osećanja i objavivši fotografije „stare sebe“, objasnila je zašto je otišla na operaciju nakon što je „pokušala sve i ništa nije pomoglo“. Ali, srećom, operacija je bila vrlo uspešna. Ona je sa 127 kilograma spala na 89 i promenila svoje prehrambene navike.

„Nemojte dopustiti da vas iko koči ili tera da se osećate krivima zbog puta koji ste odabrali da poboljšate svoje zdravlje ili svoju sreću, čak i ako to nije ‘konvencionalan’ način obavljanja stvari. Ako ja mogu, može svako!“, rekla je.

Zbog njene transformacije ljudi su je „jedva prepoznali“. Kiva je takođe promenila ishranu i konzumira 80 grama proteina dnevno, smanjuje porcije hrane i pazi da pije dovoljno vode. Ona više ne naručuje dostavu, već jede jaja, ribu, piletinu i meso, i konzumira „vrlo malo“ ugljenih hidrata. Što se užina tiče, gricka lagani sir, šunku ili pileće odreske.

Kiva Vajt
foto: Printscreen/TikTok

„S vremena na vreme dopuštam sebi da se počastim jer nisam na dijeti, već sam promenila način života. Takođe uzimam multivitamine svaki dan, biotin i kolagen kako ne bih imala obešenu kožu“, rekla je. Na jednom od njenih najpopularnijih objava na TikToku, koja ima više od 13.200 lajkova, Kiva je objavila sliku svog lica pre i posle. „Nema više dvostruke brade. Ovo sam ja kad sam smršala 41 kilogram“, istakla je.

„Vilica mi je pala… lepa si bez obzira na veličinu“, „Izraz tvog lica je sve“, poručili su joj oduševljeni pratioci.

(Espreso/Najženaalo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.