KRENULA JE U JAVNI TOALET, A ONDA... Čim je izašla počela je da VRIŠTI, šta je OVO UNUTRA?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/baby.funiesz

MAJKO MILA

KRENULA JE U JAVNI TOALET, A ONDA... Čim je izašla počela je da VRIŠTI, šta je OVO UNUTRA?! (VIDEO)

Tako se i jedna žena našla u prilično konfuznoj situaciji kada je konačno rešila da uđe u jedan javni toalet, pa kasnije zažalila

Objavljeno: 17:47h

Fiziološke potrebe na javnom mestu mogu da zadaju ozbiljne muke ukoliko toalet nije u blizini, budući da ponekad na njih zaista ne može da utičemo. To može biti veoma nezgodno, naročito ako se nađemo na otvorenom, a ne u nekom restoranu ili kafiću gde se taj problem može brzo rešiti.

Iako mnogi nisu zagovornici "prve pomoći" u vidu javnog toaleta ili prenosivih WC-a, kada prirodne potrebe to zahtevaju činjenica je da će svi pohrliti ka njima jer nemaju druge. Tako se i jedna žena našla u prilično konfuznoj situaciji kada je konačno rešila da uđe u jedan javni toalet, pa kasnije zažalila.

Za njeno iskustvo su mnogi korisnici TikToka istakli da je ravno naučnoj-fantastici, ali u bukvalnom smislu te reči.

Naime, nakon što je obavila ono zbog čega je ušla u toalet žena je izašavši iz kabine "ušla u potpuno drugi svet". Pred njom je bila druga prostorija, ali i storm truperi iz franšize "Ratovi zvezda", koji su je opkolili i zauzeli preteći stav. Nesrećna je pomislila da se našla u drugoj dimenziji.

Prestravljenost na njenom licu je bila očigledna, kao i činjenica da nije znala šta da radi. Celu situaciju pratila je prilično dramatična muzika, dok su storm truperi demonstrirali silu, gestikulirajući rukama kako će izvršiti napad na nju. Sve je začinio Dart Vejder iz spomenutog filma, koji je, kada se okrenuo naterao ženu na vrisak i bekstvo. Tako preplašena ona se vrišteći vratila nazad u toalet, gde se i zaključala. Iako su storm truperi lupali na vrata toaleta, žena nije otvarala i bila je izbezumljena.

To isto je veoma brzo snašlo i drugu ženu koja je nedugo zatim ušla u tolet posle nje.

Snimak je šokirao, ali i nasmejao korisnike mreže koji su shvatili šta se zapravo desilo. Naravno, bila je reč o savršeno osmiščjenom scenariju skrivene kamere.

- Razmišljam koliko dugo je ostala unutra... -

- Da sam bio ja na njihovom mestu počeo bih da se smejem -

- Kako nije čula svu tu buku i shvatila šta se događa? -

- Ali to lupanje na vratima, kada se vratila unutra -

- Izgleda tako uplašeno i zbunjujuće, osećam se loše - komentarisali su korisnici mreže.

Dok je žena bila u toaletu, tim koji je sprovodio eksperiment je do vrata toaleta dovukao šator, kao i sve propratne elemente, a situaciju je začinila pojava kostimiranih ljudi i zastrašujuća muzika.

Sve to je nasmejalo mnoge Tiktokere, a drugi su ostali zbunjeni zbog kamere koja postoji u toaletu, jer se u jednom kadru videla glava izbezumljene žene kada se vratila unutra. Većina korisnika mreže bila je zgrožena činjenicom da takvi toaleti poseduju kamere, istakavši da je na taj način narušena privatnost svakog pojedinca koji se tu nađe.

Ipak, likovi u svemirskim odelima mnogima su rasplamsali maštu pa je u odeljku za komentare otvorena diskusija i mnogi su objasnili kako bi se oni snašli u takvom podvigu.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.