FATALNA RAZBOJNICA TERORISALA GRAD: Pravila SAČEKUŠE, pa se hvalila PLENOM, evo i koju je ULOGU IGRALA (VIDEO)
Karina Laino, Foto: Printscreen/TikTok/karinalaiino

uhapšena prevarantkinja

FATALNA RAZBOJNICA TERORISALA GRAD: Pravila SAČEKUŠE, pa se hvalila PLENOM, evo i koju je ULOGU IGRALA (VIDEO)

Par su mediji odmah nazvali „Boni i Klajd“ po dvoje američkih razbojnika, koje je policija 1934. godine izrešetala sa 130 metaka, okončavši njihov teror

Objavljeno:

Prelepa brazilska influenserka uhapšena je nakon serije oružanih pljački ispred banke koje je izvodila sa dečkom i drugim članovima bande.

Policajci su prošle nedelje u Rio de Žaneiru uhapsili Karinu Laino Gomeš, koja ima više od 63.000 pratilaca na TikTok-u, i njenog dečka Edmilsona Souzu da Silvu zbog navodne pljačke klijenata koji su uplaćivali depozite u raznim bankama u tom gradu.

Par su mediji odmah nazvali „Boni i Klajd“ po dvoje američkih razbojnika, koje je policija 1934. godine izrešetala sa 130 metaka, okončavši njihov teror.

Karina i Edmilson su navodno priznali da su sproveli svoj plan i ostaće u pritvoru dok se istraga ne završi. Inače, dok su „harali ulicama“, došlo je do osetnog porasta broja oružanih pljački u gradu.

Policija je takođe sakupila snimke sigurnosnih kamera na kojima se tačno vidi ko je igrao kakvu ulogu u pljačkama, prenosi Dejli star.

Karina je imala zadatak da stoji u blizini i „tipuje“, jer žrtve nisu sumnjale na nju, a na saslušanju je imenovala još četvoro saučesnika koji su i dalje u bekstvu.

Ona se po društvenim mrežama hvalila svojim raskošnim životom i na Instagram kačila snimke sa plastičnim pištoljem u ruci. Njeni nalozi su deaktivirani 9. juna.

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.