HRISTOVOM GROBU PRETI RUŠENJE! Naučnici upozoravaju da se mora brzo delovati
Foto: Print Screen Youtube

urušen temelj

HRISTOVOM GROBU PRETI RUŠENJE! Naučnici upozoravaju da se mora brzo delovati

Naučnici su, tokom višemesečne restauracije u koju je uloženo skoro četiri miliona dolara, otkrili urušen temelj, za koji tvrde da dalje destabilizuje
Objavljeno:

Naučnici upozoravaju na postojanje veoma realnog rizika od rušenja na mestu za koje se veruje da se na njemu nalazi Hristov grob.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istraživači Nacionalnog tehničkog univerziteta u Atini kažu da bi Edikul, svetilište iz 19. veka sagrađeno iznad pećine za koju se veruje da je u njoj Isus sahranjen, mogao vrlo skoro da se suoči sa katastrofalnim urušavanjem ukoliko nedostaci ne budu uskoro otklonjeni.

10 PUTA je ubo policajca u leđa pa se krenuo ka nama! Bokser svedok UŽASA U LONDONU!

foto: Print Screen Youtube

Edikul je smešten u unutrašnjosti Crkve Svetog groba u Jerusalimu. Naučnici su, tokom višemesečne restauracije u koju je uloženo skoro četiri miliona dolara, otkrili urušen temelj, za koji tvrde da dalje destabilizuje građevinu, koja je izgrađena iznad ruševina i mreže tunela i kanala.

Oni ističu da ima još mnogo posla da bi se otklonio taj veliki konstrukcioni nedostatak, dodajući da je još problema otkriveno u donjim slojevima ispod objekta pomoću robota - kamera.

foto: Print Screen Youtube
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.