BAKA (108) KAZALA ŠOK STVAR O ŽIVOTNOM VEKU: Uporedila je decu i pse
Ada Daniel, Foto: Printscreen/Facebook/Ashmere Derbyshire

DA LI JE MOGUĆE?

BAKA (108) KAZALA ŠOK STVAR O ŽIVOTNOM VEKU: Uporedila je decu i pse

Ova baka je bila veoma uzbuđena zbog rođendana još od početka aprila

Objavljeno:

Ada Daniel nedavno je proslavila svoj 108. rođendan, a mnoge zanima koja je tajna njenog dugog života. Ona kaže da je njen ključ za dug životni vek odluka da ima pse, umesto dece.

Ada kaže da je u toku života imala dosta hrtova, te smatra da su joj oni pomogli da u duši ostane mlada i doživi 108. rođendan.

Ova baka je bila veoma uzbuđena zbog rođendana još od početka aprila, pa su joj u staračkom domu, u kom boravi, priredili i zabavu. Kada se probudila ujutru, dobila je 300 poruka od ljudi koji su želeli da joj čestitaju rođendan, a bila je okružena poklonima, balonima i cvećem.

Keli Goučer, kordinatorka aktivnosti u staračkom domu rekla je:

- Adi nije ostalo puno porodice. Nikada nije imala decu, pa nema ni unuke, te smo želeli da obezbedimo što više čestitki. Imala je puno hrtova. Živela je u Strit Lajnu u Ripliju i svi njeni hrtovi su se takođe zvali Strit Lajn. Ona je definitivno poseban karakter. Jednom sam je pitala koja je njena tajna i tada mi je rekla da je ključ u tome što je imala pse, a ne decu, piše Mirror.

Starica je inače sve do svoje 97. godine uživala u dugim šetnjama, a u dom za stara lica je otišla tek kada je napunila 103.

Prema lokalnim novinama, Ada je rođena u selu Ambergejt 1915. godine. Kada je napunila 27 godina udala se za supruga Persija. Par je ostao u braku sve do Persijeve smrti i nikada nisu imali dece.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media