PROCUREO SNIMAK NAPADA U LONDONU: Manijak jurcao kolima, žena se bacila u Temzu! (VIDEO)
Foto: Fonetap

STRAVIČNE SCENE

PROCUREO SNIMAK NAPADA U LONDONU: Manijak jurcao kolima, žena se bacila u Temzu! (VIDEO)

Ministar odbrane Velike Britaje, Majkl Felon izjavio je sinoć da policija pretpostavlja vezu sa islamskim terorizmom i da se ubrzano ispituju sve okolnosti ovog napada
Objavljeno: 10:32h

Nakon jučerašnjeg stravičnog terorističkog napada u Londonu, policija intenzivno traga za onima koji stoje iza njega. Za sada je uhapšeno sedam osoba, a u napadu je život izgubilo petoro ljudi, uključujući napada i policajca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je saopštila da je najmanje 29 osoba povređeno, od kojih se 7 nalazi u kritičnom stanju. Ministar odbrane Velike Britaje, Majkl Felon izjavio je sinoć da policija pretpostavlja vezu sa islamskim terorizmom i da se ubrzano ispituju sve okolnosti ovog napada.

TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: 4 OSOBE SU POGINULE, uključujući POLICAJCA I NAPADAČA! Najmanje 20 povređenih (FOTO) (VIDEO)

U međuvremenu, pojavljuje se veliki broj snimaka i fotografija ovog jezivog napada. Snimak koji je šokirao svet pokazuje kako je azilant manijački jurio Vestminsterskim mostom i gazio pešake.

MAJKA DVOJE DECE ŽRTVA LONDONSKOG KASAPINA: Krenula po decu, ćerkice nikad nisu dočekale mamu! (FOTO)

Trenutak koji sve ostavlja bez teksta je žena koja skače u Temzu, a za sada nije poznato da li je napad odgurnuo ili je sama skočila. Ona je izvučena iz reke i prebačena u bolnicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.