BURGER NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU KOŠTA ČAK 18 EVRA: Ovo je bila reakcija kad su ga doneli!
Malta, Foto: Profimedia

AU!

BURGER NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU KOŠTA ČAK 18 EVRA: Ovo je bila reakcija kad su ga doneli!

Kada na Malti poručite burger, njegovo meso je hobotnica

Objavljeno:

Odlučila sam da pobegnem od svakodnevnih obaveza i tmurnog vremena u Beogradu i upustim se u avanturu na Malti. Čim sam stigla na ovaj prelepi mediteranski otok, osetila sam se kao da sam zakoračila u drugi svet. Sunčani dani, tirkizno plavo more i predivni pejzaži bili su pravi lek za dušu.

Jedna od stvari koja me je posebno oduševila na Malti bila je njihova bogata kulinarska scena. Oduvek sam volela da istražujem nove ukuse i isprobavam lokalne specijalitete, pa sam jedva čekala da se upustim u avanturu otkrivanja malteške kuhinje. Prilika se ukazala u jednom prelepom restoranu s pogledom na more.

Odlučila sam da naručim burger, koji mi je uvek "sigurica", a čula sam da je u tom restoranu fantastično meso. Kada sam videla cenu od 18 evra, zaprepastila sam se. To je bio daleko veći iznos nego što sam očekivala da platim za obrok poput burgera. Pomislila sam da je možda došlo do neke greške u meniju, ali konobar mi je potvrdio da je cena tačna. Iznenađena, ali znatiželjna, odlučila sam da ipak isprobam taj burger.

Kada je tanjir stigao, prvo što sam primetila da nije u pitanju nikakvo juneće ili svinjsko meso.

Kada na Malti poručite burger, njegovo meso je hobotnica.

Izgledao je impozantno i već sam počela da se osećam pomalo krivom što sam prethodno sumnjala u njegovu cenu. Prvi zalogaj me je potpuno oduševio. Ukusna mešavina sočne hobotnice, BBQ sosa i specifičnih začina odmah me je osvojila. Sve je bilo savršeno izbalansirano, a tekstura burgera bila je nešto potpuno novo i uzbudljivo za moje nepce.

Vremenom sam shvatila da je cena tog burgera bila sasvim opravdana. Kvalitet hobotnice, jedinstven ukus i puna činija salate sa morskim plodovima, su bili vredni svakog evra. Shvatila sam da je ovaj burger bio pravi gastronomski doživljaj i da je ta cena zapravo bila mali trošak za to zadovoljstvo.

Odlazak na Maltu i taj burger od hobotnice postali su za mene simbol otvorenosti prema novim iskustvima i spremnosti da se iznenadim uvek iznova.

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/Najžena/Lana Vidović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.