TELO NESTALE ALBANKE NAĐENO ZAZIDANO U DRVENOM SANDUKU: Rešena MISTERIJA posle skoro 10 godina, Marko PRIZNAO SVE!
Sibora Gagani, Foto: Društvene mreže

strašno

TELO NESTALE ALBANKE NAĐENO ZAZIDANO U DRVENOM SANDUKU: Rešena MISTERIJA posle skoro 10 godina, Marko PRIZNAO SVE!

Policija je saopštila da je koristio kiselinu kako bi telo nestalo nakon što ga je zazidao

Objavljeno: 20:19h

Telo Sibore Gagani pronašla je španska policija, piše "El Pais". Mlada devojka, albanskog porekla i italijanskog državljanstva, je bila nestala u španskom Toremolinosu 2014. godine, a za ubistvo je osumnjičen njen dečko Marko R. (45) sa kojima je tada bila u emotivnom odnosu..

Posmrtni ostaci Gagani pronađeni su sakriveni u drvenom sanduku između dva zida stana koji je delila sa italijanskim državljaninom Markom R. On je 27. maja 2014. godina navodno ubio svoju devojku u Toremolinisu u Španiji. Policija ga je brzo uhvatila i on je tada navodno priznao ubistvo nakon što je video fotografiju mlade žene na plakatu za nestale osobe u stanici.

Policija je saopštila da je koristio kiselinu kako bi telo nestalo nakon što ga je zazidao. Drveni sanduk su otkrili forenzičari putem rendgenskog skenera.

Grad na jugu Španije je proglasio dan žalosti zbog jezivog otkrića. Sibora Gagani se sa Markom R. preselila na Kosta del Sol 2011. godine. Nestala je 7. jula 2014. godine ubrzo nakon što je prekinula vezu sa njim. Imala je 22 godine. Od tada njeni rođaci, koji žive u Italiji, nisu znali ništa o tome gde se nalazi. Marko R. je tvrdio da je devojka iznenada otišla ne govoreći kuda ide.

Istraga o njenom nestanku nastavljena je tek pre nekoliko dana nakon što je Marko R. navodno nekoliko puta izbo svoju sadašnju partnerku (28) u drugoj kući u Toremolinosu. Komšije su pozvale policiju nakon što su čule glasnu svađu, a policajci su pronašli telo žene i započeli potragu za Markom R. koji je pronađen i uhapšen šest sati kasnije.

Bonus video:

01:58

NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U SREMSKOJ MITROVICI! Dražić: Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.