TRAGEDIJA KOJA KIDA DUŠU, PRVO UMRLA MAJKA, POSLE DVA MESECA I BEBA: Porodica RAZORENA, i dalje traže ODGOVORE
ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

TRAGEDIJA KOJA KIDA DUŠU, PRVO UMRLA MAJKA, POSLE DVA MESECA I BEBA: Porodica RAZORENA, i dalje traže ODGOVORE

Beba je rođena 29. maja 2022. godine, hitnim carskim rezom kada je njegova majka Laura Berns pretrpela razarajući krvni ugrušak

Objavljeno:

Dekter Kan-Berns je rođen 29. maja 2022. godine, hitnim carskim rezom kada je njegova majka Laura Berns pretrpela razarajući krvni ugrušak. Živeo je samo dva meseca i tragično je umro prošlog jula. Porodica je razorena nakon tragične smrti dvomesečne bebe samo dva meseca nakon što je umrla njegova majka.

Mali Dekter Khan-Berns je tragično preminuo u snu u svom domu u Rishtonu, blizu Acringtona, Lancashire, prošlog jula.

Istraga koja je obavljena u Staroj gradskoj kući u Blekburnu pokazala je da nije moguće identifikovati uzrok smrti, prenosi Lancs Live.

Beba je rođena 29. maja 2022. godine, hitnim carskim rezom kada je njegova majka Laura Berns pretrpela razarajući krvni ugrušak.

Laurina mama Dženifer Berns rekla je da je nesrećana žena, koja je jedva čekala dobrodošlicu svojoj bebi, doživela moždani udar mesecima ranije.

Baka i mama slomljenog srca rekle su da su njena ćerka i unuk sada zajedno jer im je oduzeta prilika da se sretnu tokom života.

Beba Dekster je rođena sa 32 nedelje i provela je oko šest nedelja u odeljenju za novorođenčad pre nego što je otpuštena sa svojim tatom Šejn Kanom.

Dan pre njegove smrti, Dekstera je pregledala medicinska sestra koja je posetila kuću i ustanovila da je dobrog zdravlja.

U noći kada je beba umrla, gospodin Kan ga je odveo na sprat sa dve spremne flaše za noć kada se probudi, kao i prethodne noći.

Dekster je stavljen u krevet svog oca, pored svog 14-mesečnog brata, a gospodin Kan je rekao da je počeo noć spavajući horizontalno preko podnožja kreveta.

Sumirajući dokaze iz istrage, mrtvozornik Ričard Tejlor rekao je da je gospodin Kan prešao da legne pored Dekstera oko 4 sata ujutro i ponovo se probudio oko 5.30.

U tom trenutku, smatrao je neobičnim što se Dekterova ruka ne pomera kao što bi inače radio kada je gladan. Zatim je primetio da su bebine ruke bile klonule i da su mu oči promenile boju.

Hitna pomoć je pozvana u kuću, a Dekster je hitno prebačen u bolnicu Rojal Blekburn gde je proglašen mrtvim.

Obdukcija koju je izvršio patolog dr Vilijam Simons nije mogla da utvrdi uzrok smrti i nije pronašla dokaze o prethodnoj bolesti ili povredama koje bi mogle da doprinesu.

(Espreso/Mirror/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.