TERAO JE NAŠU ĆERKU DA SPAVA U NJEGOVOM KREVETU: Bivša katarska princeza pre smrti opisala život u zlatnom kavezu
Foto: Printscreen/Instagram/kashounia

KATAR

TERAO JE NAŠU ĆERKU DA SPAVA U NJEGOVOM KREVETU: Bivša katarska princeza pre smrti opisala život u zlatnom kavezu

Prema pisanju francuskih medija, telo Kasije Galanio je pronašla policija nakon što ih je alarmirala njena najmlađa ćerka jer joj se majka nije javljala

Objavljeno:

Kasija Galanio, bivša supruga katarskog princa Abdelazisa bin Kalifa el Tanija, pronađena je mrtva prošle godine u junu u svom domu u Marbelji na jugu Španije, a sada su isplivali detalji njenog "života u zlatnom kavezu".

Prema pisanju francuskih medija, telo Kasije Galanio je pronašla policija nakon što ih je alarmirala njena najmlađa ćerka jer joj se majka nije javljala. Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima.

Bivša princeza Katara, koja je pronađena mrtva u svom domu u Marbelji i sumnja se da se predozirala, ispričala je priču o životu "iz noćne more" kada je bila deo kraljevske porodice samo nekoliko nedelja pre smrti.

Princeza Kasija Al Tani (45), treća žena milijardera Abdelaziza bin Kalife Al Tanija (73), opisala je koliko je bio izazovan prelazak od odrastanja u normalnoj kući u SAD do ulaska u kraljevsku porodicu, dodajući da "više novca znači više problema".

Rekla je da se udala za princa nakon što joj se udvarao kada je bila 19-godišnja studentkinja u Parizu i uprkos razlici od 28 godina. Par je dobio tri ćerke.

Međutim, njihova romansa se završila i par se rastao 2007. godine pre nego što je zbog razvoda bivša princeza, koja je sada poznata kao Kasija Galanio, morala da proda svoj nakit da bi imala novca.

Princeza, koja je vodila luksuzan život, družila se sa holivudskim zvezdama i ima pola miliona pratilaca na Instagramu, godinama je sa bivšim mužem bila u gorkoj borbi za starateljstvo nad ćerkama.

Tokom suđenja njen bivši je optužen da je seksualno zlostavljao jednu od ćerki - što je on negirao.

Nekoliko nedelja pre smrti Kasija je govorila o turbulentnom odnosu sa bivšim ministrom za naftu i finansije u Kataru, prenosi Daily mail.

Ona je u intervjuu 17. aprila rekla da je njen trenutni život kao da živi u "zlatnom kavezu", želeći slobodu od svog bivšeg muža za koga je tvrdila da odbija da plaća alimentaciju.

- Novac je proklet jer te izoluje od mnogo ljudi, to je drugačiji svet - rekla je ona.

Bivša princeza je otkrila da je morala da proda svoj nakit zbog dugog i gorkog razvoda, uprkos tome što je živela u luksuznoj vili u Marbelji.

- Al Tani je voleo da me kontroliše preko dece - dodala je ona.

Govorila je i o tome kako se zaljubila u princa tokom studija u Parizu, uprkos razlici od 28 godina.

- Želela sam da brinem o njemu, želela sam da budem tu za njega jer je usamljen. Međutim, želela sam da živim život, bila sam veoma mlada kada sam dobila decu, a on je taj period života već završio - rekla je ona.

Njen bivši je optužen da je seksualno napastvovao jednu njihovu ćerku i terao je da spava u njegovom krevetu.

- Moć, diplomatski imunitet i novac ne bi trebalo da omogućavaju da se stvari rade mimo zakona. Nadam se da to nije istina, ali verujem mojoj ćerki - rekla je ona.

"Le Parisien" je preneo da je 19. maja sud u Parizu odbacio njene zahteve za starateljstvo. Nedavno je provela nekoliko meseci u bolnici, gde se navodno lečila nakon nervnog sloma.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.