ALEKSANDRA OTIŠLA NA ODMOR, A ONDA JE NASTAO PAKAO: Srpkinja JECALA od BOLA, snimila ceo HOROR (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Sejšeli, Foto: printscreen Youtube/ Homemade Espresso, printscreen Facebook/Seychelles Pet Haven Society

horor

ALEKSANDRA OTIŠLA NA ODMOR, A ONDA JE NASTAO PAKAO: Srpkinja JECALA od BOLA, snimila ceo HOROR (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Aleksandra, kako se zove devojka, snimila je potresni video snimak

Objavljeno:

Srpkinja koja je boravila na godišnjem odmoru na Sejšelima, videom koji je snimila rasplakala je nekoliko desetina hiljada ljudi. Naime, na potresnom i užasavajućem snimku vidi se nekoliko mrtvih pasa koji se nalaze u blizini hotela gde je boravila kao turistkinja.

Aleksandra, kako se zove devojka, snimila je potresni video snimak koji je kasnije objavljen na straniici koja se bavi zaštitom i brigom o psima na Sejšeilma “Seychelles Pet Haven Society”. Iznad objave koja je uznmirujuća, ona je navela da je pse hranila danima, a da je šok doživela kada je došla pre dva dana da ih nahrani.

Kako je tada rekla, sumnjala je na radnike koji su radili na obližnjem gradilištu.

– Zdravo, moje ime je Aleksandra. Imam nešto da prijavim i ne znam kome da se obratim. Ja sam gost hotela iz Mahea, pored hotela je gradilište gde je živelo 7 pasa. Hranila sam ih svaki dan, bili su jako neuhranjeni. Srce mi se slomilo sinoć kada sam im donela hranu i videla ih kako leže i ne miču se. 7 pasa je otrovano. Ne znam ko je to uradio, mislim da su ljudi sa gradilišta jer su im psi smetali. Na moje pitanje ko je to uradio, dva radnika su pobegla. Ne znam šta da radim i kome da se obratim jer ne želim da ovo prođe nekažnjeno i ne želim da se ponovi. Hvala vam na razumevanju i izvinjavamo se zbog neprijatnosti – navodilo se u opisu.

U jezivom i potresnom snimku koji traje duže od jednog minuta, čuje se Aleksandrin drhtavi glas i uznemirenost koju prate suze. Dok je prilazila da pomazi jednog od otrovanih pasa, ona nije mogla da sakrije bol i suze, pa je stalno ponavljala “Dušo moja mila” dok je mazila nesrećnu životinju po glavi.

Suze nije mogla da obuzda ni kada je krenula ka ostalim psima, koji su beživotno ležali nakon trovanja u pesku.

Bonus video:

03:41

ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU I PUNIH STOMAKA?

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.