PROGUTAO JE OVO I ULETEO U BOLNICU: Kada su ga videli, lekari su se sledili u mestu
Lekar očitava snimak, Foto: Profimedia

indija

PROGUTAO JE OVO I ULETEO U BOLNICU: Kada su ga videli, lekari su se sledili u mestu

Rođaci su izjavili da se ponašao normalno i da im nije poznat razlog njegovog postupka. Sing se takođe uzdržavao od bilo kakvog objašnjenja

Objavljeno:

Mladić progutao 56 ŽILETA, pa šokirao lekare reakcijom: Evo kako je ostao živ

Lekari iz Indije prijavili su bizaran incident kada je 25-godišnji mladić progutao 56 žileta, prenosi tamošnji portal Times Now News. Sečiva su na kraju izvadili hirurzi, ali pacijent nije naveo razlog za svoj sumanuti postupak.

Jašpal Sing iz sela Data u Radžastanu primljen je u bolnicu nakon što je povraćao krv. Računovođa je živeo sa četvoricom cimera, ali je bio sam kod kuće kada mu se zdravlje pogoršalo i počeo je da povraća.

On je brzo obavestio svoje prijatelje koji su ga odvezli u bolnicu. Po dolasku u privatnu kliniku u Sančoreu, dr Narsi Ram Devasi je uradio rendgenski snimak. Na njegovo iznenađenje videlo se prisustvo metala u njegovom stomaku.

Da bi bolje razumeo problem, doktor je uradio sonografiju i endoskopiju. Testovi su jasno pokazali da je muškarac imao metalne oštrice u stomaku. Ubrzo je urađena operacija i 56 žileta mu je operisano iz stomaka. Lekar je konstatovao da je mladić u stabilnom stanju.

Dalje je rekao da je pacijent pojeo sečiva sa omotima. Iako je zbog papira izbegao bol ili krvarenje dok je jeo, kako se papir razlagao u stomaku, počeo je da nanosi štetu. Kao rezultat, formirao se gas i pacijentu je pripala muka. Doktor je dodao da je on prelomio sečiva na dva dela pre nego što ih je pojeo.

Rođaci su izjavili da se ponašao normalno i da im nije poznat razlog njegovog postupka. Sing se takođe uzdržavao od bilo kakvog objašnjenja.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.