SIROTI PAS TOLIKO BIO ZAPUŠTEN DA SU GA ŠIŠALI 4 SATA: Transformacija koja je usledila, TOPI SRCA (VIDEO)
Zapušten pas, Foto: Printscreen/TikTok/ meganjaimee

LJUBIMCI

SIROTI PAS TOLIKO BIO ZAPUŠTEN DA SU GA ŠIŠALI 4 SATA: Transformacija koja je usledila, TOPI SRCA (VIDEO)

Vlasnica salona je u komentarima otkrila kako su drugi saloni odbili da ošišaju ženku tibetanskog mastifa zbog stanja u kojem se nalazila

Objavljeno:

Ovaj divni pas je toliko bio zapušten, da je šišanje i kupanje trajalo 4 SATA: Bio je miran kao bubica

Vlasnica salona za pse “Pure Paws Dog Grooming” je na svom TikTok profilu podelila video zanemarenog psa kojeg je trebala da ošiša.

Vlasnica salona je u komentarima otkrila kako su drugi saloni odbili da ošišaju ženku tibetanskog mastifa zbog stanja u kojem se nalazila. Naime, prema rečima vlasnika psa, ženka je bila pas koji je živeo napolju, zbog čega joj je krzno bilo u tako užasnom stanju.

Vlasnica salona je pre šišanja pokazala koliko je prljavo i zapetljano krzno psa, a u opisu videa je napisala da je video podelila kako bi pokazala ljudima koliko je bitno redovno negovati krzno ljubimca.

@meganjaimee Groom a very mattee dog with me! (This video is for awareness on why its so important to maintain grooming appointments for your pet). This was a very severe case that could have resulted in serious health issues for this sweet dog. This was a 4 hour appointment. Luckily shes feeling a lot better now! #doggrooming #dogs #matted #groomersoftiktok #satisfying ♬ original sound - megan

Ženki tibetanskog mastifa je nažalost morala da ošiša dlaku jer je bila previše zapetljana, a nakon toga ju je kupala tri puta zbog ogromne količine prljavštine. Celi proces je trajao čitava četiri sata.

“U Švedskoj bi ovo bilo prijavljeno policiji i vlasnik bi ostao bez psa, i uz to dobio zabranu za držanje životinja”, “Pozvao bih stručne službe”, “Pravi prikaz okrutnosti i zanemarivanja”, “Jadna ženkica, bila je tako mirna tokom celog procesa”, samo su neki od komentara na video.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.