ŠIRILI LAŽI O ROKFELEROVIM TRANSPLATACIJAMA! Ovo je prava istina! (FOTO)
Foto: Profimedia

KOME VEROVATI?

ŠIRILI LAŽI O ROKFELEROVIM TRANSPLATACIJAMA! Ovo je prava istina! (FOTO)

Mediji su javili da je u 101. godini života preminuo i poslednji predstavnik dinastije Rokfelerovih...
Objavljeno:

Dejvid Rokfeler ne samo što je bio rekorder u posedovanju, što bi rekli obični smrtnici, aviona i kamiona (čitaj: blizu tri i po milijarde dolara), bio je i tobožnji rekorder u broju transplantacija srca kako bi, kao kakvo božanstvo, živeo večno. Ili bar 200 godina, kao što je onomad „izjavio“ novinarima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svaki put kada dobijem novo srce, to je kao da mi dah života prostruji kroz telo. Osećam se živ i sa obnovljenom energijom“, rekao je navodno dan pošto mu je izvršena poslednja, pišu, šesta (ili sedma) operacija srca 2015. godine.

foto: Profimedia

Međutim, vest je stigla sa jednog od sajtova koji je poznat po štancovanju lažnih vesti "World News Daily Report". Taj medij se i ne predstavlja lažno kao kredibilan medij, već na njemu stoji, rečeno na srpskom, disklejmer – da tekstove sa tog sajta na treba shvatati ozbiljno.

KO ĆE NASLEDITI ROKFELEROVE MILIJARDE? Ima šestoro dece, ali pare idu nekom skroz drugom!

Naime, zvaničnih podataka o bilo kom pacijentu koji je ikada izvršio toliki broj transplantacija srca nema – čak i oni koji su izvršili dve operacije su retki... Rokfeleru je prvi put presađeno srce 1976, nakon što je usled saobraćajne nesreće doživeo srčani udar, ali opet – navodno. Opet, jer se porodica sve manje eskponirala poslednjih godina, pa je ovakve informacije teško proveriti.

Ali ima, čini se, u ovoj priči jedna Rokfelerova rečenica, iako izmišljena, koja će narednih dana kada se povodom smrti ovog milijardera bude ponovo postavljalo pitanje – čemu tolika jurnjava za novcem ako smo svi smrtni (ma koliko transplantacija uradili) biti valjan odgovor: „Živite jednostavan život, igrajte se sa decom, provodite vreme sa dobrim, vernim prijateljima i - uživajte u onom što imate.“

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.