ŽENA ZAVRŠILA POD TRAMVAJEM U MERCEDESU, PREMINULA BRZO NAKON TOGA: Udes izazvao UJED ose?
Osa, Foto: Printscreen/Youtube/ZAUVEK ZDRAVI

UŽAS

ŽENA ZAVRŠILA POD TRAMVAJEM U MERCEDESU, PREMINULA BRZO NAKON TOGA: Udes izazvao UJED ose?

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju

Objavljeno:

Šezdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, preminula je u bolnici nakon što je u subotu oko 21 i 20 časova automobilom marke "mercedes" udarila u tramvaj linije 4 u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njeno teško zdravstveno stanje uzrok udesa i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb, prenosi 24sata.hr.

- Automobil je odjednom iz leve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da seku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su ju uspeli izvući iz potpuno smrskanog automobila - rekao čitatelj koji je svedočio nesreći

Zagrebačka policija je izvestila da se žena koja je upravljala "mercedesom" zagrebačkih registracija kretala putem u smeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, prešla u suprotan smer i naletela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Očevici nesreće tvrde da je celi prednji deo automobila završio pod tramvajem.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.