ŠTA JE, BRE OVO? Beba stara 3 dana ZAČUDILA sve odreda, kada su videli šta radi svi ostali BEZ REČI (VIDEO)
Beba puzi, Foto: Printscreen/TikTok/ samantha_elizabeth__

roditeljstvo

ŠTA JE, BRE OVO? Beba stara 3 dana ZAČUDILA sve odreda, kada su videli šta radi svi ostali BEZ REČI (VIDEO)

Na snimku je vidljivo kako se beba migolji uokolo, ispušta slatke zvukove i nakratko podiže glavu dok znatiželjno promatra okolinu

Objavljeno: 20:33h

Beba stara tri dana počela je da puzi i da diže glavu! Lekar je objasnio šta to znači i kako je uopšte moguće.

Novopečena majka bila je zapanjena kada se njena ćerka stara tri dana počela ponašati kao da ima tri meseca

Snimka bebe stare tri dana koja se počela ponašati kao da ima tri meseca postala je viralna i šokirala je bebinu majku i baku, kao i čitav svet.

Neverovatan trenutak komentarisao je i jedan lekar koji je objasnio šta se tačno dogodilo.

Novopečena majka Samanta Mičel ostala je bez reči kada je njena novorođena beba, Nilah Daise Tzabari, počela podizati glavu i pokušavala puzati samo tri dana nakon rođenja.

Samanta je zajedno sa svojom majkom uspela kamerom uhvatiti ovaj neverovatan trenutak dok je Nilah ležala na trbuhu u bolničkom krevecu.

Na snimku je vidljivo kako se beba migolji uokolo, ispušta slatke zvukove i nakratko podiže glavu dok znatiželjno promatra okolinu.

U videu objavljenom na TikToku, Samanta pita svoju majku: "Je li to normalno?" Na šta njena majka odgovara: "Ne, stara je tri dana." “Mama, ona puže! Ovo je neverovatno!” uzvikuje Samantha, dok njena zapanjena majka kaže: "Ne bi trebala već biti ovako jaka."

Lekari tvrde da je ovakva situacija zapravo česta. "Uglavnom, ova beba je gladna i traži besplatnu dojku", objasnio je lekar Karan Raj.

Bonus video:

04:17

600 BEBA UMESTO VAKCINE PRIMILO RASTVOR! Koja su prava roditelja u ovom slučaju? Advokat Bajić: OVO JE KORAK KOJI TREBA PREDUZETI

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.