TRAGEDIJA NA POZNATOJ PLAŽI I DALJE MISTERIJA: Osumnjičeni pušten na slobodu, oglasila se POLICIJA (VIDEO)
Plaža, Foto: Profimedia

TUGA

TRAGEDIJA NA POZNATOJ PLAŽI I DALJE MISTERIJA: Osumnjičeni pušten na slobodu, oglasila se POLICIJA (VIDEO)

Okolnosti tragičnog incidenta još uvek nisu razjašnjene

Objavljeno:

Muškarac osumnjičen za smrt dvoje dece u vodi na plaži u Bornmutu koji je juče uhapšen, pušten je na slobodu tokom itsrage, saopštila je policija u Dorsetu.

Devojčica (12) i 17-godišnji tinejdžer stradali su pod nerazjašnjenim okolnostima u sredu na plaži u Bornmutu u Engleskoj. Dečak i devojčica nisu se poznavali, saopštila je policija.

Osumnjičeni je bio u trenutku nesreće u vodi. Osam osoba dobilo je lekarsku pomoć na licu mesta i oni nemaju povrede opasne po život.

Policija je odbacila navode da je incident izazvao brod koji je udario plivače, piše Sky News.

"Preliminarna istraga ukazuje da nije bilo fizičkog kontakta između nekog broda i bilo kog plivača u trenutku incidenta", navela je policija.

Istraga se nastavlja i policija moli građane da ne spekulišu o okolnostima u vezi sa incidentom kako iz pijeteta prema porodicama žrtava tako i da ne bi ometali istragu.

Tokom dana policija je proverila brod Dorset Bel koji je, prema navodima onlajn trekera koji prati pomorski saobraćaj, na dan kada se dogodio incident, više puta kružio u vodama kod Bornmuta uključujući i u vreme incidenta.

Policija je saopštila i da nema indicija da su ljudi skakali u vodu sa doka, niti da je bilo skijaša na vodi.

"Radimo sa partnerskim agencijama kako bismo utvrdili uzrok tragedije. Istražujemo okolnosti koje su veliki broj plivača dovele u problem", saopštila je policija u Dorsetu.

Surfer Tom Sanders koji je pomagao tokom spasilačke operacije rekao je da je čuo sirene za opasnost i da je plaža evakuisana.

"Očigledno se nešto dešavalo. Čuli smo helikoptere, tako da smo znali da je stvar ozbiljna", rekao je on.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.