SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditelju PALA VILICA kad je video KAKO je žena došla, gledaoci ZAPREPAŠĆENI (VIDEO)
Helen Beriman, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Good Morning Britain

neverovatno

SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditelju PALA VILICA kad je video KAKO je žena došla, gledaoci ZAPREPAŠĆENI (VIDEO)

Žena je u jutarnji program došla naga

Objavljeno:

Gostovanje Helen Beriman u jutarnjem programu "Good Morning Britain" zaprepastilo je veliki broj gledalaca jer je u studiju sedela potpuno gola.

Poslednjih nedelja gradske vlasti u Londonu dobile su veliki broj žalbi jer se sve veći broj građana sunča go u parkovima. Tim povodom su urednici pomenute emisije pozvali Helen kako bi učestvovala u debati. Ona je u jutarnji program došla naga i pitala je prisutne od kada je sunčanje zabranjeno.

"Od svih mogućih stvari koje se događaju u svetu, sunčanje u parku je ilegalno. Da li je mirno sunčanje u skrivenom uglu parka toliki problem? Ne postoji ništa važnije od toga?", rekla je Helen. Kako piše "Lad Bible", sunčanje bez kupaćeg kostima nije protiv zakona sve dok ne uznemiravate druge, prenosi Bliz žena.

U studiju sa Helen se nalazio i voditelj Nik Ed koji je istakao da razume zašto su nudisti za neke ljude uvredljivi.

"Meni smeta. Otišao sam u park da bih gledao zelenilo i ptice. To je jedino što zaista želim da vidim. Imam problem sa vašim ponašanjem jer je sebično. Svet se ne vrti oko vas i vaše potrebe za osnaživanjem ljudi da prihvate svoje telo. Razumem pokret pozitivnog odnosa prema telu, ali ne uzimate u obzir da neke ljude to uznemirava", rekao je Nik.

Bonus video:

00:12

Goreo Naučno-tehnološki park na Zvezdari

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.