ONA IMA TOLIKO LEPO LICE, ALI... Muškarci padnu u TRANS kada joj vide GRUDI, pogledajte SAMO (VIDEO)
Influenserka sa velikim grudima, Foto: Printscreen/Tik Tok/thebigtittiecommittee

neverovatno

ONA IMA TOLIKO LEPO LICE, ALI... Muškarci padnu u TRANS kada joj vide GRUDI, pogledajte SAMO (VIDEO)

Kako i sama ima velike grudi, iz ličnog iskustva govori o prednostima i problemima bujnog poprsja

Objavljeno: 17:49h

Atraktivna influenserka koja je zaradila bogatstvo deleći savete damama s bujnim dekolteom, sada je otkrila tri stvari o velikim grudima, među kojima je jedna prilično šokantna.

Tiktokerka koja se na toj mreži predstavlja kao @thebigtittiecommittee napravila je vrlo uspešan biznis deleći savete ženama s velikom grudima kako da se oblače ili odaberu grudnjak.

Kako i sama ima velike grudi, iz ličnog iskustva govori o prednostima i problemima bujnog poprsja - od osetljivosti dojki, do maljavosti bradavica. Ona je ponudila i praktične savete kako da se obučete, recimo, za trčanje ili trening u teretani, a da vam pritom bujne grudi ne smetaju tokom vežbanja.

@thebigtittiecommittee TikTok don’t take this downnnn! What other things have I missed about having a #fullerbust ❤️ #fullerbustgirls #fullerbustinspo #fullerbustfashion ♬ Kiss Is Better with You (Remix) - Isintah

Šta ne znate o velikim grudima?

Plavokosa lepotica koju na TikToku prati više od tri miliona ljudi svakodnevno postavlja video-snimke sa savetima za žene sa velikim grudima.

- Ovo su tri stvari koje se nikad ne govore o velikim grudima: kad ti je vruće, ali i kad ti priđe neki zgodan frajer kog poželiš bradavice se povećavaju, dok pojedine žene sa velikim grudima nemaju dovoljno osetljivosti u njima. Neke devojke jednostavno imaju osetljivije grudi, neke ne, to je jednostavno tako. Zato što osetljivost grudi varira. I na kraju, hajde da pričamo o dlačicama oko bradavica. Kunem se da rastu noću, postaju duge, grube i žilave. Dakle, velike sise ni baš uvek sjajne – rekla je ona obučena u sivu majicu na bretele dok su njene grudi poskakivale dok je sve objašnjavala.

@thebigtittiecommittee The vests under the bra are back. Sorry eveyone its been hard making content when videos keep getting removed…? #fullerbustinspo #youngwomen ♬ original sound - 79 Squared

Opčinjeni muškarci

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca. Žene, posebno one sa bujnim poprsjem su se složile s njom, dok su muškarci opčinjeno gledali i njene pozamašne grudi.

- Sve što si rekla, sve si u pravu. I ja imam velike sise i dlake na bradavicama me izluđuju. Sve sam probala, ali one i dalje rastu -

- Da, veoma je neprijatno imati velike grudi kad je vrućina. Žene sa malim sisama to nikad neće razumeti

- Muškarci stalo bulje u moje velike sise i to ume da bude baš neprijatno – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Međutim, muškarci su i pored pominjanja tegoba s velikim grudima i dalje bili očarani.

- Lepotice, možeš da pričaš šta god hoćeš ali ja obožavam žene koje imaju grudi kao bundeve -

- Ti si tako lepa devojka, mogao bi satima samo da te gledam -

- Bolje velike nego male, lutko. Ne vidim nijedan razlog zašto bi velike grudi bile problem – jednoglasno su komentarisali muškarci.

(Espreso / Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.