STALA JE PORED SLONA KAKO BI SE SLIKALA SA NJIM: Posle samo par SEKUNDI krenuo je da... (VIDEO)
Slon, Foto: Printscreen/Tik/Tok/pubity

au

STALA JE PORED SLONA KAKO BI SE SLIKALA SA NJIM: Posle samo par SEKUNDI krenuo je da... (VIDEO)

Jedna žena je tako doživela nezaboravno iskustvo

Objavljeno: 10:52h

Putovanja nam omogućavaju da upoznamo nove predele i ljude, da se opustimo nakon mnogobrojnih obaveza i stresnog načina života i da doživimo nova iskustva. Trenutke koje doživimo zauvek nam ostaju u sećanju. Svako od nas će priznati da je i poseta Zoo-vrtu u većem gradu bila posebno iskustvo, međutim, ima i onih koji se zapute put safarija i egzotičnih destinacija na kojima se mogu družiti potpuno slobodno sa ovim životinjama.

Jedna žena je tako doživela nezaboravno iskustvo. Njen susret sa slonom zasigurno je nešto što je nasmejalo do suza. Iako mnogima naizgled slonovi deluju kao strašne i ogromne životinje, činjenica je da su miroljubivi i pre svega veoma inteligentni. U to se uverila turistkinja posetivši jedan rezervat životinja, gde je želela da se slika pored veličanstvenog slona. Dok je bio u pozadini ,žena sa šeširom stajala je ispred njega sve vreme osmehujući se fotografu i želeći da ovekoveči najlepšu fotografiju.

Dok je pozirala, slon je iskoristio priliku da joj uzme šešir sa glave. Ona se okrenula šokirana onim što se dogodilo, a za to vreme slon je šešir ubacio u usta. Pomislila je kako joj je pojeo šešir, međutim, videla je kako ga je zadržao u ustima i zamolila ga je da joj ga vrati. Na iznenađenje svih, on je to i učinio. Ovaj snimak obišao je ceo svet, a svi su oduševljeno komentarisali ponašanje ove životinje.

@pubity Elephants are such INTELLIGENT animals ??? Follow @Pubity for more #Pubity ♬ original sound - Pubity

- Slonovi nas vide isti kao što mi vidimo male kuce -

- Slonovi su neverovatno zabavni i čini se da vole da se igraju pravljenja podvala -

- Oni su toliko inteligentni, stvarno je sramota što ih koriste u cirkusima -

- Slon je čekao dok ga ona nije pitala da joj vrati to nazad. Ludo -

- Oni imaju neverovatan humor. Sjajni su! - komentarisali su korisnici mreže.

Žena se u snimku sjajno zabavlja pokušavajući da dokuči šta se dešava, dok je slon smireno i nepomično posmatra. Mnogi su u tome videli pravu zabavu i miroljubivu prirodu životinje koja želi da se druži sa ljudima.

Većina Tiktokera komentarisala je kako su slonovi divne životinje i da je tužno što su eksploatisane u komercijalne svrhe i što ih ljudi često povređuju. Mnogi su potvrdili da su oni inteligentniji nego što mislimo i da su čak pametniji od mnogih ljudi.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.