ZANOSNA BRINETA PLENI IZGLEDOM, ALI... 1 STVAR na NJENOM TELU svi odmah PRIMETE, gledajte samo KAKO IZGLEDA (VIDEO)
Prl Frod, Foto: PrintScreen/ Instagram/ pearl_mariaf

žena!

ZANOSNA BRINETA PLENI IZGLEDOM, ALI... 1 STVAR na NJENOM TELU svi odmah PRIMETE, gledajte samo KAKO IZGLEDA (VIDEO)

U videu na TikToku koji ima preko 500.000 pregleda

Objavljeno:

"Plus size" modna influenserka Prl Frod na svom je TikToku otkrila da možete imati obline i oblačiti se elegantno, piše Daily Star.

Ona živi u Londonu, a nosi konfekcijski broj 46 te ima preko 76.000 pratitelja.

Prl je nedavno podelila video koji je uskoro postao viralan, a koji prikazuje tri kombinacije koje je kreirala inspirirana Sofijom Riči. Plus size influenserka tako je dokazala da još uvek možete izgledati elegantno s obiljem oblina.

@pearlfroud 3 gorgeous curvy friendly Sofia Richie inspired looks from @H&M #sofiarichiestyle ♬ Kemuel Kulosa cover sped up version - kemuelthekid

Iako je Sofija sitnije građe, Prl je pokazala kako na krupnijem telu rekreirati manekenski izgled.

Dobila je gomilu komplimenata

U videu na TikToku koji ima preko 500.000 pregleda, Prl je istaknula: "Tri prekrasna izgleda inspirirana Sofijom Riči koja odlično pristaju osobama s oblinama".

Prl je pokazala kako joj famozno pristaje bela heklana maksi haljina koja se veže oko struka, a koja je istaknula njenu zanosnu figuru peščanog sata.

Nakon toga odenula je dugu belu haljinu s V izrezom na prsima i leđima, a uparila ju je s trendy sandalama i pletenom torbom. Prl je definitivno izgledala spremno za modnu pistu i plažu odevena u plavu mini haljinu na prugice koja se veže oko struka.

@pearlfroud I’m a ballet princess now but make it ????? Fit from Jeans-@Levi’s Top-@Urban Outfitters ♬ DOGTOOTH NEVER DULL REMIX - Never Dull

Mnoge Prline pratiteljke ostale su zadivljene te su je obasule komplimentima. "Tako si lepa!", "Sve izgleda prekrasno na tebi", "To je upravo moje telo, trebam prvu haljinu", "Izgledaš predivno u svim modnim kombinacijama", "Koja Sofija? Izgledaš fenomenalno", poručile su joj.

Bonus video:

00:11

Brazilska lepotica na meču Argentine i Saudijske Arabije (VIDEO)

(Esperso/ Net.hr/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.