VRŠIO NUŽDU IZA KAFANE, PA OSTAO BEZ JAKO VAŽNOG UDA: Opasna ZVER ga ščepala u NAJGOREM TRENUTKU (VIDEO)
Nesrećni mladić, Foto: Printscreen/Youtube/NBC News

STRAVA I UŽAS

VRŠIO NUŽDU IZA KAFANE, PA OSTAO BEZ JAKO VAŽNOG UDA: Opasna ZVER ga ščepala u NAJGOREM TRENUTKU (VIDEO)

Ugledao sam jezero i odlučio da tu mokrim. A onda se nešto desilo, nisam siguran ni da li sam se sapleo, ili se zemlja ispod mene samo srušila – kazao je on.

Objavljeno:

Džordan Rivera (23) iz Fort Majersa na Floridi izgubio je ruku pre neko veče nakon što je naleteo na aligatora.

Nesrećni mladić otišao je da mokri u jezerce koje se nalazi iza kafane gde se zabavljao, ali se to ispostavilo kao umalo fatalna odluka jer mu je tri metra dugačak predator otkinuo gornji ud.

U izjavi televiziji NBC2, Rivera je rekao da se susret sa aligatorom dogodio u nedelju u ranim jutarnjim satima, nedugo nakon što je izašao iz bara jer je red za toalet bio predugačak.

– Ugledao sam jezero i odlučio da tu mokrim. A onda se nešto desilo, nisam siguran ni da li sam se sapleo, ili se zemlja ispod mene samo srušila – kazao je on.

– Uglavnom, završio sam u vodi i to je bukvalno poslednje čega se sećam. Probudio sam se u bolničkom krevetu, a doktori su me obavestili da mi je aligator odgrizao i pojeo desnu ruku – ispričao je Rivera i rekao:

– Nije smak sveta. Izgubio sam ruku, ali ne i život.

Tereza ​​Lesa, majka žrtve, zahvalila je svima koji su pritekli da pomognu, uključujući veterana američke vojske Trenta Rozijea, koji je kleknuo na rame mladića da zaustavi krvarenje dok je čekao da stigne bolnički helikopter.

Zvaničnici za divlje životinje potvrdili su medijima da je aligator uhvaćen i eutanaziran.

Bonus video:

00:44

Krokodil ubio muškarca

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.