INCIDENT ISPRED BELE KUĆE: Kamionom se ZALETEO u ZAŠTITNU OGRADU! (VIDEO)
Bela kuća, Foto: Printscreen/Twitter/@IntelPointAlert

DRAMA NA TRGU LAFAJET

INCIDENT ISPRED BELE KUĆE: Kamionom se ZALETEO u ZAŠTITNU OGRADU! (VIDEO)

Vozač kamiona se zaleteo u zaštitnu ogradu na trgu Lafajet pored Bele kuće

Objavljeno:

Vozač kamiona koji je u ponedeljak uveče udario u zaštitnu ogradu na trgu Lafajet pored Bele kuće uhapšen je, saopštio je portparol američke Tajne službe.

"Među pripadnicima Tajna službe i osoblja Bele kuće nema povređenih, a uzrok i način sudara još se istražuje", napisao je portparol Tajne službe Entoni Guljelmi na Tviteru.

Kratak snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje kamion kako se sa male udaljenosti zabija u ogradu, a kako je navela osoba koja ga je objavila, to je drugi put da je vozač to namerno uradio. Portparol Vatrogasne službe Vašingtona rekao je da je poziv stigao u 21:40 po lokalnom vremenu zbog sumnjivog incidenta pored Bele kuće.

Na jednom od snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama, ispred kamiona je zastava nacističke Nemačke, korišćena tokom Drugog svetskog rata.

Nekoliko ulica i pešačkih staza je zatvoreno, saopštila je tajna služba, a televizija Foks 5 je prenela da je obližnji hotel Hej Adams evakuisan. Televizija VUSA prikazala je snimak kako se kamion zaustavlja uz ogradu i policajci u uniformi prilaze vozilu. Vozač je dva puta udario u ogradu, prenela je VUSA pozivajući se na izjave svedoka.

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.