SNIMAK KOJI SU SVI ZABORAVILI, A NISU SMELI: Životinja koju svi volimo umalo muškarcu da otkine nogu (UZMENIRUJUĆE)
Ilustracija, Foto: Printscreen/DailyMAil

HOROR!

SNIMAK KOJI SU SVI ZABORAVILI, A NISU SMELI: Životinja koju svi volimo umalo muškarcu da otkine nogu (UZMENIRUJUĆE)

Čovek koji je stigao na lice mesta posle policije rekao je da će morati da je ubiju ako to bude bilo potrebno

Objavljeno:

Amerikanac Ronald Klifton (72) je hospitalizovan nakon što ga je u nedelju napala zebra “kućni ljubimac” i umalo mu otkinula ruku. Incident se dogodio u Ohaju, a jedan od policajaca je pucao u životinju i ubio je, saopštilaje kancelarija šerifa u Serklvilu.

Policajci su dobili poziv od čoveka koji je tvrdio da mu je ova afrička životinja “odgrizla ruku”, navodi CNN na osnovu izveštaja koji su dobili iz policije.

Prvi zamenik šerifa koji je stigao na lice mesta video je „neprijateljski nastrojenu“ zebru kako juriša na njegovo patrolno vozilo i upotrebio policijsku i običnu sirenu da je uplaši. To mu je dalo dovoljno vremena da izađe i stavi podvez na ruku ranjenog čoveka i odveze ga do vozila Hitne pomoći, koja su bila malo dalje.

Dok su medicinari pokušavali da zakrpe ruku nesrećnog čoveka, zebra je nastavila da se kruži okolo i ponašala se agresivno, navodi se u izveštaju.

Čovek koji je stigao na lice mesta posle policije rekao je da će morati da je ubiju ako to bude bilo potrebno. Na snimku kamere sa uniforme vidi se kako civil koji juri zebru velikim štapom. Nakon što je držala distancu oko minut, životinja kreće ka policajcima. Jedan od njih je tada opalio hitac iz pištolja i usmrtio zebru.

Policajac koji je otvorio vatru rekao je da ju je video kako agresivno hoda prema njemu i vikao na nju da je uplaši, ali da ona nije usporila. U izveštaju šerifove kancelarije piše da je mužjak zebre možda bio agresivan jer je štitio grupu ženskiu okolini.

Zebre se ne vode kao divlje i opasne životinje od strane Ministarstva za poljoprivredu Ohaja, što znači da se mogu držati kao kućni ljubimci.

Čovek koji je povređen i dalje je u bolnici, ali je u dobrom stanju, rekao je portparol bolnice.

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.