OVO JE ĆERKA VIKTORA ORBANA: Udata je za MILIJARDERA, a tek da VIDITE kako IZGLEDA (FOTO)
Viktor Orban, Foto: Printscreen/dailymail.co.uk

porodica

OVO JE ĆERKA VIKTORA ORBANA: Udata je za MILIJARDERA, a tek da VIDITE kako IZGLEDA (FOTO)

Orban sebe predstavlja kao porodičnog čoveka i deli fotografije svoje dece na društvene mreže

Objavljeno:

Viktor Orban, mađarski premijer, rođen je 31. maja 1963. godine. Njegova politička karijera većini ljudi na prostoru Srbije je vrlo poznata, a sada ćemo da zavirimo u njegov privatni život.

Orban se često hvali time kako je njegova politika utemeljena na porodičnim vrednostima, a da tu ideju potkrepljuje tako što sebe predstavlja kao porodičnog čoveka i deli fotografije svoje dece na društvene mreže.

Orban se oženio pravnicom Anikom Levai 1986. godine, a par ima petoro dece:

Viktor Orban
Viktor Orbanfoto: EPA Efe / LUCA ZENNARO

Orban je član kalvinističke mađarske reformisane crkve, dok su njegova žena i njihovo petoro dece odgajani kao rimokatolici.

Kada smo rekli da ćemo da zavirimo u njegov privatni život mislili smo u onaj zanimljiv i javnosti poznat deo, a on je mahom u vezi sa Orbanovom ćerkom Rahel.

Njihova najstarija ćerka je Rahel Orban. Rođena je 1989. godine 18. maja kao prvo dete Viktora Orbana i Anika Levai u Tatabanji. Završila je Varosmajor gimnaziju.

U leto 2006. završila je semestar na Univerzitetu u Sijeni (Universita per Stranieri) u Italiji. Godine 2007. primljena je na Univerzitet Korvinus u Budimpešti , smer turizam i ugostiteljstvo . U proleće 2008 . studirala je na Univerzitetu Sorbona u Parizu . Godine 2010. završla je letnji semestar na američkom univerzitetu u Bostonu. Godine 2011. studirala je na Univerzitetu Žan Mulen u Lionu.Diplomirala je turizam i hotelijerstvo 2013 . Od 2012. do 2014. godine radila je u hotelu Kempinski Corvinus na poziciji menadžera prodaje.

Rahel je veoma uticajna u mađarskoj trgovinskoj industriji, 2019. godine njena imovina je procenjena na 108 miliona evra, te je te godine bila među najbogatijim Mađaricama i Mađarima.

Od 2013. godine, udata je za preduzetnika Tiborča Ištvana, a fotografije sa raskošne svadbe najviše je objavio Orban.

Nažalost Orbanova ćerka je poznata i po jednom skandalu iz 2018. godine.

Mađarski portal „Nyugati Feny“ objavio je ekskluzivne fotografije na kojima se vidi tada trudna ćerke mađarskog premijera kako na hrvatskom auto-putu baca prljavu pelenu na travu umesto u kantu.

Bonus video:

00:51

OVO JE RAZLOG MAĐARSKE BLOKADE VOJNE POMOĆI UKRAJINI! Stručnjaci otkrili: Orban ima svoj glavni interes KOJI SE NEĆE PROMENITI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.