ISPRED NJENOG SALONA REDOVI SU PUNI, FATALNA FRIZERKA PLENI BRUTALNIM IZGLEDOM: Na ovo ni žene nisu IMUNE (VIDEO)
Frizerka, Foto: Printscreen/TikTok/alemiarojasoficial

padaju vilice

ISPRED NJENOG SALONA REDOVI SU PUNI, FATALNA FRIZERKA PLENI BRUTALNIM IZGLEDOM: Na ovo ni žene nisu IMUNE (VIDEO)

Video snimak je u tri nedelje sakipio preko 16 miliona pregleda na TikToku, a mnogi su želeli da saznaju ko je ta devojka, i da li je ona uopšte frizerka

Objavljeno:

Kod nje bi i ćelav čovek rado svakodnevno na frizuru. Tako bi nekako mogli sažeti šta ljudi pišu o Alemiji Rojas, lepotici koja je pre 30 godina rođena u meksičkom Leonu.

A opet se Alemia istakla vrućim videom iz svoje frizerske radnje, ovoga puta naslovljenim "happy ending", u kojem je prikazala kako masira nekog dečka dok oko njega šeta gotovo gologuza.

Video snimak je u tri nedelje sakipio preko 16 miliona pregleda na TikToku, a mnogi su želeli da saznaju ko je ta devojka, i da li je ona uopšte frizerka.

Tako je otkriveno da Alemia doista drži frizerski salon, ali i da njeni prihodi zapravo stižu sa više strana.

@alemiarojasoficial

Siempre se vienen conmigo a su ??‍♂️

♬ El Gordo Trae El Mando - Chino Pacas

Rojas je u meksičkim medijima predstavljena kao poslovna žena koja ujedno poseduje i marketinšku agenciju, a rečeno je i da se smatra influenserkom budući da je samo na TikToku prati više od 13 miliona obožavatelja.

Uz to je i vlasnica profila na OnlyFansu, pa se može zaključiti da se Alemia sa frizerskim aparatima igra uglavnom za potrebe svojih snimaka, ali i da tehnički doista stiže iz tog sveta.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.