JOŠ JEDNA SVETSKA KOMPANIJA PODNELA ZAHTEV ZA STEČAJ: Nisu se izborili sa KRIZOM, a Srbi ih obožavaju!
Kozmetika, Foto: Profimedia

bankrot

JOŠ JEDNA SVETSKA KOMPANIJA PODNELA ZAHTEV ZA STEČAJ: Nisu se izborili sa KRIZOM, a Srbi ih obožavaju!

oš uvek nije jasno kako će se nastaviti proizvodnja Sebamedovih proizvoda

Objavljeno:

U Nemačkoj ne prestaje niz bankrota velikih kompanija. Sad je i proizvođač kozmetike, koji proizvodi i proizvode za negu poznatog brenda "Sebamed", morao da pokrene stečajni postupak.

"Sebamed" je međunarodno poznata marka za negu koja se prodaje i u Srbiji. Nemački proizvođač kozmetike, dezodoransa, šampona i krema za sunčanje morao je da podnese zahtev za bankrot. Finansijske teškoće više nisu bile podnošljive za proizvođača kozmetike "Rudolf Dankvardt GmbH" iz Norderšteda.

Šalter, dokumenta
foto: Printscreen / RTS

Kako pišu nemački mediji, kompanija je podnela zahtev za stečaj krajem aprila. "Rudolf Dankvardt GmbH" proizvodi šampone, dezodoranse, vode za ispiranje usta, kreme za sunčanje za različite brendove i privatne robne marke. "Sebapharma" je ranije ove godine kupila delove fabrike "Dankvardt" kako bi osigurala buduću proizvodnju Sebamedovih proizvoda u Nemačkoj. Još uvek nije jasno kako će se nastaviti proizvodnja Sebamedovih proizvoda.

Potrošači koji redovno kupuju Sebamed proizvode ne moraju da brinu o mogućim kašnjenjima u proizvodnji i nestašicama. Radovi u proizvodnim pogonima će se za sada nastaviti. Osim toga, "Sebapharma" ima nezavisnu proizvodnju u sopstvenim fabrikama.

11:00

ZUBE PERE U KAFIĆU, TUŠIRA SE KOD BRATA: 30 godina čeka na stan u zgradi bez struje, vode i kanalizacije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Fenix-magazin.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.