UZELA STARU HALJINU I NAPRAVILA ČUDO OD NJE: Reakcija BAKE na PREKROJENU VENČANICU je NEVEROVATNA! (VIDEO)
Baka, Foto: Printscreen/TikTok/ brittanyltibbs

nije ovo očekivala

UZELA STARU HALJINU I NAPRAVILA ČUDO OD NJE: Reakcija BAKE na PREKROJENU VENČANICU je NEVEROVATNA! (VIDEO)

"O moj Bože", baka je bila iznenađena kada je na Britani videla beli komplet i tada je shvatila da je to zapravo bila njena venčanica

Objavljeno:

Nije retkost da deca i mlađi potomci uzimaju haljine svojih majki, baka i prabaka i da ih ponovo nose, jer su ti odevni komadi ponovo u modi! Trendovi se stalno vraćaju i funkcionišu po principu zatvorenog kruga, a ovoga puta je jedna Amerikanka je uzela bakinu haljinu sa venčanja i nosila je na svom posebnom danu, ali malo prepravljenu.

Britani Dalena je uzela bakinu haljinu i prekrojila je. Snimak sa Britaninog venčanja je obišao ceo TikTok i izazvao brojne reakcije, pogotovo bakina reakcija kada je unuku ugledala u izmenjenoj verziji svoje venčanice!

Mnogi su se oduševili, dok su drugi smatrali da je trebalo da sačuva original.

"O moj Bože", baka je bila iznenađena kada je na Britani videla beli komplet i tada je shvatila da je to zapravo bila njena venčanica.

"Venčanica treće generacije pretvorena u haljinu za probu", rekla je mlada u snimku koji je vrlo brzo postao viralan sa 10 miliona pregleda.

Bonus video:

00:58

PREKRASNA BELA VENČANICA UKRAŠENA NAKITOM! Da li ste ikada videli lepšu mladenačku tortu? Otkrivamo vam kako je napravljena (VIDEO)

(Espreso /Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.