TINEJDŽER (16) PRONAĐEN MRTAV SA RANAMA NA GLAVI U ŠUMI: Slučaj kao iz horor filma se desio na Tajlandu
Tajland, ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

TINEJDŽER (16) PRONAĐEN MRTAV SA RANAMA NA GLAVI U ŠUMI: Slučaj kao iz horor filma se desio na Tajlandu

Policija je saopštila da je telo prebačeno u bolnicu na obdukciju

Objavljeno: 16:07h

Britanski tinejdžer pronađen je mrtav sa ranama na glavi u šumi na Tajlandu, a policija sada traga za njegovom nestalom devojkom.

Voramet Ben Taota (16) otišao je na vožnju motorom sa devojkom Jamom (16) u subotu u svom rodnom gradu Lampangu, ali se nije vratio kući.

Lokalna policija je saopštila da je u nedelju ujutru primila izveštaj da je Ben pronađen mrtav u šumarku u okrugu Ban Tan, sa povredama koje liče na udarce tupim predmetom.

Policajci su prijavili da su tinejdžerov telefon i gotovina nestali iz njegove torbe i sugerisali da je možda opljačkan.

Veruju da je ubijen na drugom mestu i ostavljen u šumi jer nije bilo znakova borbe. Njegova partnerka nije pronađena.

Tajlandski mediji javili su da je Benovo telo pronašao radnik čistoće koji je u nedelju ujutro bio na poslu.

Pukovnik policije Sitisak Singtongla, nadzornik policije Mae Tha, rekao je: „Stanica je u 10:15 ujutru primila obaveštenje da je preminula osoba pronađena u šikari“.

Istražni timovi iz policijske stanice Mae Tha i istražnog tima provincije Lampang, zajedno sa forenzičarima, lekarima sudske medicine i osobljem šumske spasilačke službe Tana Krua su prisustvovali licu mesta.

Tajlandski mediji javili su da je tinejdžer pronađen leđima naslonjen na drvo, odeven u crnu majicu dugih rukava i farmerke.

Policija je saopštila da je telo prebačeno u bolnicu na obdukciju.

„Trenutno tragamo za osobama bliskim žrtvi, uključujući i njegovu saputnicu. Ona je ključna figura u ovom slučaju jer je poslednja osoba koja ga je videla živog“, navodi se.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.