UBIJENO DETE (5) DOK SE IGRALO ISPRED KUĆE: Komšije u ŠOKU, policija moli za POMOĆ
Američka policija, Foto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

tuga

UBIJENO DETE (5) DOK SE IGRALO ISPRED KUĆE: Komšije u ŠOKU, policija moli za POMOĆ

Unuk jedne od komšinica igralo se na ulici sa drugom decom kada su odjeknuli pucnji

Objavljeno:

Detetu (5) koje se igralo u dvorištu svoje kuće u Kanzasu, nanete su smrtonosne povrede vatrenim oružjem, saopštile su lokalne vlasti.

Napad u sredu predveče u Kanzas Sitiju, u Kanzasu, oko 18.15 sati po lokalnom vremenu dok je još bilo vidljivo, izgleda da nije bio "nasumični čin", izjavila je policijski major Violeta Magi novinarima na mestu događaja. Kako je saopšteno, pronađeno je više od 30 čaura na licu mesta.

Policajci su ranjenog dečaka pronašli u dvorištu. Prevezen je u bolnicu gde je konstantovana smrt, rekla je Magi i dodala da je na licu mesta pronađeno više od 30 čaura.

Policija nije saopštila da li je više od jedne osobe bilo umešano u napad, ili da li je meta bio dečak ili odrasla osoba sa kojom je bio.

Unuk jedne od komšinica igralo se na ulici sa drugom decom kada su odjeknuli pucnji.

"Bilo je toliko bučno. Pala sam na zemlju jer sam se uplašila da neko puca na našu kuću i vrištala na svog unuka gde je, pošto je bio tamo kada je došlo do pucnjave. Bila sam nasmrt preplašena da mu se nešto nije desilo", rekla je ta komšinica.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

Detektivi koji su došli na lice mesta zatražili su pomoć javnosti da obrati pažnju na vozilo koje je snimljeno u tom kraju, a za koje se veruje da je povezano sa pucnjavom. Radi se o automobilu "subaru legasi" kestenjaste boje iz sredine 2000-tih godina kom nedostaje prednji branik i najverovatnije ima registarske tablice Kanzasa, navela je policija.

"Teško je kada se ovakve stvari dogode, ceo komšiluk je na ulici, svima je teško. Radimo veoma naporno da rešimo ovaj slučaj", rekla je major policije Violeta Megi.

Što se natradalog dečaka tiče, komšije su rekle da su ga svi voleli i da im je srce slomljeno.

"Ova deca su ga volela kao svog brata. Ovo je nerealno. Ne mogu da verujem da se ovo desilo mališanu iz našeg komšiluka", rekla je jedna komšinica.

Policija aktivno traga za jednim ili više napadača.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.