NAKON OVE SLIKE S VENČANJA, USLEDIO STRAŠAN HOROR: Mladoženja se probudio, u kesici našao nešto što ga je slomilo
Erik sa suprugom, Foto: Foto: GoFundMe

HOROR

NAKON OVE SLIKE S VENČANJA, USLEDIO STRAŠAN HOROR: Mladoženja se probudio, u kesici našao nešto što ga je slomilo

Policija je saopštila kako je došlo do nesreće

Objavljeno:

Svega nekoliko sati nakon venčanja, velika tragedija zadesila je Samantu i Erika Hačinson iz Južne Karoline. Dok su odlazili sa svoje svadbe, pijani vozač zabio se automobilom u njih. Samanta je preminula u bolnici, dok je njen suprug teško povređen, javlja "New York Post".

"Dali su mi Erikov prsten u plastičnoj kesici tek pet sati nakon što mu ga je Sam stavila na prst i nakon što su pročitali zavete jedno drugome" napisala je majka mladoženje na "GoFundMe" stranici na kojoj skuplja novac za sahranu svoje snaje.

"Erik je izgubio ljubav svog života", dodala je.

Policija je saopštila kako je došlo do nesreće. Džejmi Komorski (25) odbila je na mestu nesreće test koji bi pokazao da li je pod dejstvom alkohola, ali je, kako navodi "New York Post", "bazdila na alkohol".

Policiji je navodno rekla da je popila jednu čašicu tekile i jedno pivo, i to sat vremena pre nego što se zabila svojim automobilom u vozilo za golf u kom su bili mladenci.

Prema policijskom izveštaju, ona se iznajmljenom "tojotom" zabila u njihovo vozilo, a uviđaj je pokazao da je počela da koči neposredno pre sudara. Optužena je za ubistvo iz nehata i tri krivična dela vožnje pod uticajem.

Vozilo u kom je bio novopečeni bračni par je nakon udarca odleteo u vazduh, pao i otkotrljao se nekoliko puta. Pijana vozačica ih je udarila, vozila je prebrzo", navodi se na "GoFundMe" stranici.

Erik ima povredu mozga, kao i nekoliko slomljenih kostiju. U ozbiljnom je stanju u bolnici i već je imao dve operacije. Uz njega su povređena i dva njegova rođaka.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.