ŽENA MU JE OSTALA TRUDNA I RODILA DEVOJČICU: Pogledao je i rekao jednu rečenicu, ona se sledila u mestu (VIDEO)
Muškarac o detetu, Foto: Tiktok/Blveprint

AUUU!

ŽENA MU JE OSTALA TRUDNA I RODILA DEVOJČICU: Pogledao je i rekao jednu rečenicu, ona se sledila u mestu (VIDEO)

Ovaj čovek našao se u ozbiljnoj dilemi

Objavljeno:

Postoji mnogo metoda, i dok su neke od njih veoma, veoma bezbedne, nijedna nije 100% efikasna kada je u pitanju sprečavanje trudnoće.

Ali od svih mogućih izbora, od kondoma do pilula i svega između, jedan metod stoji iznad ostalih kada je u pitanju pouzdanost - vazektomija. Međutim, to nije iskustvo jednog čoveka - ili bar tako kaže.

Jedan muškarac kaže na društvenim mrežama da je njegova žena zatrudnela više od godinu dana nakon što je bio podvrgnut vazektomiji. Vazektomija, hirurški zahvat kojim se prekida snabdevanje spermatozoida u muškom reproduktivnom sistemu, je efikasna 99,99% prema Klivlendskoj klinici.

Zamislite iznenađenje Majkla Mekglotena kada je njegova supruga ostala trudna više od godinu dana nakon što je u potpunoj tajnosti obavio proceduru. Čovek kaže da njegova žena ni ne zna da je imao vazektomiju i da još uvek nije siguran da je otac njene bebe.

U nedavnom postu sa svojom preslatkom devojčicom, Mekgloten tvrdi da još uvek nije rekao svojoj ženi da je imao proceduru pre dve godine.

- Keli ima 6 meseci i još uvek nisam rekao ženi da sam imao vazektomiju, ali što je bolje, moja žena mi nije rekla 'ne' i bila je jako dobra prema meni od kada je zatrudnela - kaže on.

Svakako je moguće da njegova vazektomija jednostavno nije uspela, pogotovo jer nisu efikasne u periodu od obično oko tri meseca nakon procedure, prema Nacionalnim institutima za zdravlje. S obzirom na to koliko često dolazi do trudnoća nakon zahvata zbog kašnjenja u efikasnosti nakon operacije, nije iznenađenje da mnogi Mekglotenove video snimke shvataju ozbiljno, barem u početku.

- Pa zatrudnela sam posle vazektomije mog muža - prokomentarisala je jedna žena. "Hm, trebalo bi da proverite da li vaši plivači ne plivaju jer se ovo dešava", napisao je drugi.

Drugi su hvalili Mekglotena što je ostao sa Keli iako svi znaci u priči ukazuju na to da ona nije njegova. Ali mnogi misle da mu je potreban DNK test, ako ni zbog čega drugog nego da bi se uverio da njegova vazektomija zaista funkcioniše, prenosi YourTango.

- Još uvek bi mogala da zatrudni ako ne ideš redovno na preglede - kažu mu.

Međutim, jedno je sigurno, bez obzira na to da li je vazektomija bila neuspešna ili ne, Mekgloten je zaljubljen u svoju devojčicu Keli, prenosi YourTango.

(Espreso/Your Tango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.