POLICIJA INTENZIVNO TRAŽI OVU ŽENU: Crnka osumnjičena da je ZASKOČILA muškarca, tu se nije ZAUSTAVILA (FOTO)
Predatorka, Foto: British Transport police

važno!

POLICIJA INTENZIVNO TRAŽI OVU ŽENU: Crnka osumnjičena da je ZASKOČILA muškarca, tu se nije ZAUSTAVILA (FOTO)

Zena je muškarca seksualno napastovala

Objavljeno:

Policija je u potrazi za nepoznatom ženom nakon što je seksualno napala muškarca na pokretnim stepenicama na stanici podzemne železnici Euston u Londonu.

Muškarac se penjao pokretnim stepenicama i žena ga je pokušala svim silama zagrliti, a zatim ga je seksualno napastovala dok je on pokušavao pobeći, izvestila je londonska policija, piše DailyMail.

Osumnjičena je bila s prijateljicom kada se navodni napad dogodio 15. aprila oko 21 sat u središtu Londona. Nakon navodnog napada žene su se ukrcale na voz, tvrde iz policije. Detektivi su objavili slike CCTV-a žene koju istražitelji žele ispitati u vezi sa incidentom.

Predatorka
Predatorkafoto: British Transport police

Glasnogovornik BTP-a je rekao: "Prepoznajete li ovu ženu? Želeli bismo razgovarati s njom u vezi sa seksualnim napadom na podzemnoj stanici Euston u petak, 14. aprila. Oko 21 sat muškarac se kretao pokretnim stepenicama kada ga je žena pokušala uhvatiti za ruku. Kad je povukao ruku, ona ga je seksualno napastovala. Žena, koja je putovala s prijateljicom, zatim je napustila pokretne stepenice i ukrcala se na podzemnu železnicu. Policajci bi želeli razgovarati sa ženom na ovim slikama jer veruju da ima informacije koje bi mogle pomoći istrazi."

Bonus video:

01:37

DROGA ZA SILOVANJE STIGLA U SRBIJU!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.