OSVOJIO MILIONE NA LOTOU, A JOŠ TOGA NIJE SVESTAN: Cela država u POTRAZI za njim, ovo je DOBITNA KOMBINACIJA
Loto, Foto: Printscreen / Prva TV

vau!

OSVOJIO MILIONE NA LOTOU, A JOŠ TOGA NIJE SVESTAN: Cela država u POTRAZI za njim, ovo je DOBITNA KOMBINACIJA

Verovatnoća da se osvoji džekpot je jedan prema 140 miliona

Objavljeno: 20:25h

Za sada nepoznata osoba iz Štutgarta osvojila je milionski dobitak na lutriji u Nemačkoj, a s obzirom na to da nije došla da "pokupi" nagradu zaključuje se da još uvek ne zna da je srećni dobitnik.

“Stanovnik Štutgarta i stanovnik iz Saske osvojili su gotovo 8,46 miliona neoporezivih evra samo za sebe", navela je lutrija u Nemačkoj. Dobitnici su osvojili džekpot sa brojevima 13, 21, 26, 34, 41, 48. Srećan je bio i dobitnik iz okruga Rajna-Nekar koji je osvojio 940.000 evra.

Loto
Lotofoto: Dado Đilas

"Listići su anonimno predati u severnom delu Štutgarta i u zapadnom delu okruga Rajna-Nekar”, rečeno je iz lutrije. Zaključuje se i da osoba koja je osvojila gotovo milion evra još uvek ne zna da je srećan dobitnik. Kako bi dobili novac, dobitnici moraju da se registruju i da predaju važeće listiće.

Kako navode nemački mediji, verovatnoća da se osvoji džekpot je jedan prema 140 miliona, a za šest tačno pogođenih brojeva šansa je jedan prema 15,5 miliona, piše fenix-magazin.de.

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.