UBILA ŠESTOGODIŠNJU ĆERKU SVOG DEČKA,OD ONOGA ŠTO JE URADILA SA NJENIM TELOM SE OKREĆE ŽELUDAC: Monstruozan ZLOČIN!
Ubijena devojčica, Foto: Printscreen/Facebook/Tyiesha Broadway

JEZIVO

UBILA ŠESTOGODIŠNJU ĆERKU SVOG DEČKA,OD ONOGA ŠTO JE URADILA SA NJENIM TELOM SE OKREĆE ŽELUDAC: Monstruozan ZLOČIN!

Komšija je policiji dostavio video snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako žena mirno kolicma vuče belo bure niz trotoar, bez pokušaja da se sakrije čak ni kada je naišao jedan automobil

Objavljeno:

Žena iz mesta Harahan u Luizijani je od srede u pritvoru pod optužbama za jezivo ubistvo šestogodišnje devojčice čije je telo nagurano u plastičnu kantu i ostavljeno na travnjaku njene biološke majke.

Užasno ubistvo je otkriveno oko 8.20 ujutro i izazvalo je veliku potragu za 43-godišnjom Hanom Landon od strane šerifove kancelarije Džeferson Periša i policije Harahana. Landonova, koja takođe koristi imena Bunak Lim i Bunak Landon, opisana je kao devojka oca ubijene devojčice.

Šerif Džefersona Džo Lopinto rekao je da je Landonova locirana oko 14 časova u lokalnoj bolnici i uhapšena. Lopinto nije hteo da kaže zašto je žena bila u bolnici.

Zatvorska evidencija pokazuje da je otpuštena iz bolnice negde u četvrtak ujutru i uhapšena zbog ubistva prvog stepena i ometanje pravde. Trenutno se nalazi u pritvoru bez mogućnosti kaucije.

Žrtva je identifikovana kao Bela Fontenel, učenica polaznica vrtića u katoličkoj školi Svetog Mateja apostola u River Ridžu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook/Tyiesha Broadway

Mrtvozornik okruga Džeferson, dr Džeri Cvitanović, rekao je da je obdukcijom utvrđeno da je devojčica ubijena i da su na telu otkrivene višestruke povrede koje će biti detaljnije objašnjene naknadno.

Lopinto je rekao da je otac devojčice prijavio nestanak njegove devojke i najmlađe ćerke oko 7.30 ujutru, nakon što se probudio i video da nisu kod kuće na Donelon Drajvu.

Šerif je rekao da istražitelji veruju da je Landonova ubila devojčicu u toj kući u utorak kasno uveče, stavila njeno telo u bure hlora od 37 litara sa poklopcem, a zatim je stavila bure na kolica i otišla do kuće biološke majke devojčice, koja je udaljena nešto više od jednog bloka, te ispred iste ostavila bure.

Komšija je policiji i Fox 8 televiziji dostavio video snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako žena mirno kolicma vuče belo bure niz trotoar, bez pokušaja da se sakrije čak ni kada je naišao jedan automobil.

Lopinto je rekao da detektivi još nisu pokušali da intervjuišu Landona, niti su otkrili motiv za ubistvo. Starija sestra koja je takođe bila u kući u utorak uveče, ali ona nije povređena.

Bure koje je ostavljeno pred kućom majke devojčcie otkriveno je dok je policija Harahana pretraživala komšiluk u potrazi za tragovima nestalog deteta i Landona. Lopinto je rekao da je majka žrtve bila kod kuće u to vreme, ali da nije znala da je ispred telo njene ćerke.

Što se tiče motiva, odnosno zašto bi ubica donela bure pred kuću bivše žene svog dečka, Lopinto je rekao: "Još ne znam odgovore na to."

Šef policije Harahana Ed Lepre rekao je da je bio u Orlandu na konferenciji FBI u sredu ujutro, ali je požurio nazad pošto je saznao za šokantno ubistvo.

"Mi smo mali grad, mi smo bezbedan grad", rekao je Lepre. "Ovo je besmisleno."

Lopinto je rekao da su roditelji mrtve devojčice shrvani.

"Otac je danas prošao kroz opsežne intervjue i ne verujemo da je on na bilo koji način umešan u ubistvo", rekao je Lopinto. "Kao što možete zamisliti, i on i majka su izuzetno uznemireni, kao što biste očekivali od svakoga ko je neočekivano izgubio šestogodišnje dete."

Otac žrtve i Landonova proveli su "nekoliko godina zajedno", rekao je Lopinto. Šerif je izjavio da istražitelji "češljaju" zapise povezane sa svakim od pseudonima Landonove i da je preuranjeno da se objave bilo kakve informacije o tome da li je ona bila povezana sa bilo kojim prethodnim optužbama za zlostavljanje ili nasilje.

U međuvremenu, administratori Svetog Apostola Mateja najavili su da će škola biti zatvorena u četvrtak i petak kao odgovor na tragediju.

U školskom mejlu upućenom roditeljima između ostalog je pisalo: "Teška srca i s velikom tugom vam pišemo. Kancelarija šerifa okruga Džeferson nas je obavestila da je naša polaznica pronađena mrtva... Ovo je zaista užasna tragedija koja će uticati na našu školsku i parohijsku zajednicu."

Škola će danas održati molitvu za madlu Belu, njenu porodicu i školsku zajednicu.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.