MAJKA KONOBARICU TERA DA NOSI KECELJU NAOPAČKE: Svi gledaju SAMO U JEDNU STVAR, njeno telo HIPNOTIŠE SVE (VIDEO)
Mlada konobarica i njena majka, Foto: Printscreen/TikTok/normamorfin3

JELOVNIK NIKOG NE ZANIMA

MAJKA KONOBARICU TERA DA NOSI KECELJU NAOPAČKE: Svi gledaju SAMO U JEDNU STVAR, njeno telo HIPNOTIŠE SVE (VIDEO)

Na snimku se vidi kako majka konobaricu tera da nosi kecelju naopačke, odnosno sa pokrivenom zadnjicom, a sve kako bi skrenula pažnju gostiju sa svog tela.

Objavljeno:

Iz Kolumbije dolazi priča o mladoj konobarici Normi Morfin koja je postala viralna zvezda na društvenoj mreži TikTok zahvaljujući jednom snimku koji je objavila u decembru 2021. Ovaj snimak je u međuvremenu postao viralan i dospeo na tamošnje portale.

Na snimku se vidi kako majka konobaricu Normu tera da nosi kecelju naopačke, odnosno sa pokrivenom zadnjicom, a sve kako bi skrenula pažnju gostiju sa svog tela.

- Gosti su, umesto u jelovnik, gledali samo u njeno telo – objašnjeno je u Kolumbijskim medijima.

Međutim, umesto da njeni potezi privuku pažnju zbog originalnosti, oni su izazvali reakcije koje Norma nije mogla da predvidi.

@normamorfin3 Barbacoa de Doña Eloi! Ni ganas dan de venir ayudarle a mi mamá! ??#viral #barbacoa #mama ♬ sonido original - Norma Morfin

Naime, snimak je izazvao podeljena mišljenja kod gledalaca, a neki od njih su je optužili da je operisala zadnjicu, dok su je drugi prozivali zbog toga što ne zna ništa drugo u životu osim da pokazuje svoje telo. Ova situacija je Normu isprovocirala, ali je isto tako i pomogla da postane još poznatija.

Norma sada ima više pratilaca na TikToku nego ikada pre, a mnogi su došli da vide šta će ona sledeće uraditi. Iako se ova situacija nije razvila onako kako je Norma očekivala, ona je uspela da se izbori sa tim i da iskoristi situaciju na najbolji mogući način, što je zaista neverovatno.

Bonus video:

00:20

Jeleni Karleuši viri zadnjica iz farmerki: Da li je ovo najbrutalnije izdanje dosad?

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.