PRINCEZA LATIFA, KOJA JE TVRDILA DA JE OTAC DRŽI KAO TAOCA, KONAČNO SLOBODNA? Pojavila se njena NOVA FOTOGRAFIJA!
Princeza Latifa, Foto: Printscreen/Youtube/ David Haigh

šta se zbiva?

PRINCEZA LATIFA, KOJA JE TVRDILA DA JE OTAC DRŽI KAO TAOCA, KONAČNO SLOBODNA? Pojavila se njena NOVA FOTOGRAFIJA!

Nova fotografija objavljena je u sredu

Objavljeno:

Profil na Instagramu, za koji se čini da pripada princezi Latifi iz Dubaija, koja je tvrdila da je otac drži kao taoca, objavio je fotografiju i saopštenje u kojem se tvrdi da je "slobodna i da živi samostalnim životom".

Ćerka milijardera vladara Dubaija nije viđena u javnosti duže od godinu dana, niti se o njoj nešto čulo, prenosi Sky news.

Medij je kontaktirao nalog i ambasadu UAE da potvrde da li Instagram nalog pripada princezi i da li će to komentarisati.

Instagram nalozi koji pripadaju ženama za koje se zna da su povezane sa princezom Latifom su među onima koji komuniciraju sa ovim novim profilom.

Nova fotografija objavljena je u sredu i čini se da se na njoj vidi princeza Latifa ispred jedne atrakcije u Austriji.

U objavi se tvrdi da je fotografija snimljena pre nekoliko meseci, ali to nije moguće potvrditi jer Instagram uklanja podatke sa fotografija - uključujući i kada je slika snimljena.

Pored fotografije objavljeno je i saopštenje.

"Želim da podelim svoju iskrenu zahvalnost svima koji su pokazali saosećanje prema meni u proteklih nekoliko godina. Za to vreme, moj život se promenio na mnogo načina i radujem se sledećem poglavlju", piše u saopštenju.

Dalje se navodi da je objava odgovor na stalna pitanja medija o tome da li princeza Latifa ima kontrolu nad svojim životom i da li je slobodna da radi šta želi.

"Potpuno sam slobodna i živim nezavisnim životom. Većinu godine živim u Dubaiju i mogu da putujem, što je ono što želim. Još jednom želim da zahvalim svima na podršci i brizi, veoma sam zahvalna", piše u objavi.

Čini se da je poslednja njena fotografija ona na kojoj je sa Visokim komesarom UN za ljudska prava. Fotografija se pojavila u februaru prošle godine, ali je Sky news uspeo da potvrdi da je slika zapravo snimljena prošlog novembra.

Da podsetimo, 2021. godine je objavljena njena tajna video poruka, u kojoj je tvrdila da je otac držao kao taoca.

Nakon njega svetski lideri i UN izrazile su zabrinutost za princezu.

U maju 2021. na društvenim mrežama je objavljena fotografija koja prikazuje princezu Latifu u javnosti po prvi put od kada su njeni video snimci objavljeni. Nekoliko fotografija je podeljeno na društvenim mrežama tokom narednih meseci pre nego što su vesti o princezi prestale.

Njena porodica, uključujući njenog oca šeika Mohameda bin Rašida Al Maktuma, koji je premijer UAE i vladar Dubaija, uvek je poricala bilo kakvo maltretiranje princeze Latife i kaže da su se uvek ponašali u skladu sa njenim najboljim željama.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.